Arsenal tröja med eget tryck Raphinha-statistik när Barcelona slår Getafe med 4-0

Raphinha gjorde en gång och spelade en roll i två andra Arsenal tröja med eget tryck mål när Barcelona slog Getafe med 4-0 för att provisoriskt ta sig in på andra plats i den spanska ligan på lördagen.Raphinha öppnade målskyttet för Barcelona i den 20:e minuten på Lluis Companys Olympic Stadium. Den brasilianske yttern deltog sedan i passningar för att hjälpa Joao Felix och Frenkie de Jong att lägga till mål i 53:e och 61:a. Ersättaren Fermin Lopez avrundade Barcelonas största vinst sedan september med ett mål på stopptid. Ledaren Real Madrid är fem poäng före Barcelona innan det tar emot Sevilla på söndag. Girona, som hamnade på tredje plats, ligger en poäng efter Barcelona innan han möter Rayo Vallecano på måndagen.
Iwobi vinner stopptid när Fulham slår Man United med 2-1 i Premier League. Billiga Fotbollströjor Ny era i Man United börjar med hemmaförlust mot Fulham. Villa stärker 4:e plats med vinst Sista plats Darmstadt rues VAR beslut i oavgjort mot Bremen i Bundesliga.Barcelona hade kämpat på sin stadion med bara en seger i sina tidigare tre hemmamatcher, inklusive ett 5-3-debacle mot Villarreal som fick tränaren Xavi Hernandez att meddela att han inte skulle se ut det sista året av sitt kontrakt nästa säsong.Men efter nyligen snubblar av Girona, befinner sig den största av de två katalanska klubbarna i position för att åtminstone bli Madrids närmaste jagare med en tredjedel av säsongen kvar.
Pedro De La Vega gjorde mål i den 72:a minuten av sin MLS-debut för Seattle på en straff som tilldelades Sounders efter en oerhört lång videorecension, men Seattle förlorade fortfarande mot rivalen som avslutade sin säsong 2023 i finalen i Western Conference. Andrew Thomas gjorde hans MLS-debut i mål för Seattle. Tillman förde LAFC i ledningen i den 45:e minuten med en luftsprängning av ett inlägg från Omar Campos, den 21-årige mexikanske vänsterbacken skrev på i januari från Santos Laguna som en möjlig ersättare för Diego Palacios.Bogusz fördubblade LAFC:s ledning i den 55:e minuten med ett vackert, lockigt slag i det övre, bortre hörnet. Den 22-årige polske forwarden gjorde bara tre mål på 28 matcher för LAFC förra året. Seattle tilldelades sin straff flera minuter efter att Aaron Long och Morris fick kontakt högst upp i LAFC-rutan, där Long fick ett mycket försenat gult kort . Den konverterades av De La Vega, som anslöt till Seattle som en utpekad spelare i januari för en rejäl övergångssumma från Lanus i hemlandet Argentina.

Lämna ett svar