Barcelona Tröja 2024 3-1! Efter att ha vänt bortamatchen och gått vidare till kvartsfinal tappade Barcelona sin själ och Xavi litade på sina stjärnor för att överleva!

Barcelona Tröja 2024, ​​som har presterat dåligt på den inhemska arenan den här säsongen, har väldigt lite hopp om att försvara ligatiteln. Trots att de nådde finalen i den spanska supercupen kunde de inte stå emot sin gamla fiende Real Madrid. Till slut , det förlorade med 1-4 och såg Galacticos vinna mästerskapet. Champions Trophy, efter matchen bröt spanska medier också nyheten att Barcelonas omklädningsrum har tappat förtroendet för Xavi. För att stabilisera sin position som tränare måste Xavi leda laget tillbaka till vinnarspåret så snart som möjligt. Den här matchdagen, Barcelona inledde testet av Copa del Rey 1/8-finalerna, gick de för att utmana La Liga-laget Salamanca Union på bortaplan. Det senare var fortfarande rankad i mitten och nedre delen av tävlingen på låg nivå. Man kan säga att den inte är på samma nivå som Barcelona vad gäller styrka. finns, så Harvey måste vinna denna strid! Barcelonas prestation i den här matchen var dock långt ifrån förväntad. Vid ett tillfälle gjorde Salamanca Leaguers det första målet. Lyckligtvis avgjorde de nästa stjärnornas prestation trenden i spelet. Målen för Ferran, Conde och Balde Bollen framgångsrikt hjälpte Xavi att hålla sig vid liv. Barcelona vände en 3-1 bortamatch och gick vidare till kvartsfinal!

På grund av den enorma skillnaden i styrka mellan de två sidorna, gjorde Xavi också justeringar av laguppställningen för denna match. I 4-3-3-systemet ombads Peña att vakta målet, Roberto och Balde fungerade som ytterbackar och Conde och K. Ristensen samarbetar med dubbla mittbackar, De Jong, Romeu och Fermin sitter på mittfältet, Fengxia Tridents unge Giu är i centrum, Ferran Torres och Felix är på vingarna.

Efter att matchen startade vände Barcelona bort och kontrollerade bollen ordentligt vid deras fötter. Men deras kontroll över spelet kunde inte jämföras med den på topp, vilket också gjorde att de inte ansågs vara starka i lägre nivåer. Orsaken varför Salamanca Leaguers i laget kunde göra mål först var att hemmalaget i den 31:a minuten inledde ett anfall från vänster. Juans kryssboll hittade exakt Alvaro som överflankerade honom i straffområdet. Den sistnämnde gjorde en volley. , och hjälper Barcelona att ta en 1-0 ledning.

Lyckligtvis har Barcelona fortfarande kapabla stjärnor.Före halvlekens slut fick Ferran Torres en solomöjlighet i kontringen. Han körde bollen ensam fram till hemmalagets straffområde och tryckte sedan lugnt och gjorde mål, vilket tillät de två sidorna för att återvända till matchen. Från samma startlinje, i den 69:e minuten av andra halvlek, sprängde Conde en världsvåg för att hjälpa Barcelona att ta en 2-1-ledning. Fyra minuter senare dribblade den 20-årige Balde boll från vänster in i straffområdet och sprängde in målet, ställningen avgjordes till 3-1.

I matchens sista ögonblick inledde Salamanca Leaguers, som inte var villiga att förlora, Billiga Fotbollströjor en galen kontring, som en gång gjorde Barcelona mycket generad. De behöll bara sin ledning med Peñas höga passning och fortsatte att passa bollen. Barcelona, ​​​​som kontrollerar stil, har förlorat sin själ under ledning av Xavi, som har blivit den mest relevanta utvärderingen av Barcelona i denna kamp av fansen.

Även om Barcelona framgångsrikt gick vidare till kvartsfinalen i Copa del Rey var deras prestation långt ifrån förväntningarna, och om Barcelona fortfarande är i detta tillstånd och presterar i nästa matcher i Copa del Rey kommer det att bli svårt för dem att gå När laget den här säsongen hamnar i ett slut där alla fyra är förgäves, Xavi, som återvände till Barcelona som en räddare det året, kommer sannolikt att bli utsparkad av lagledningen!

Lämna ett svar