Real Madrid tröja 2024 Berba: Sancho och Manchester United sviker varandra, Manchester United måste köpa ytterligare en anfallare

Real Madrid tröja 2024 Nyligen uppdaterade den tidigare Manchester United-anfallaren Berbatov sin personliga krönika och pratade om Sanchos kommande återkomst till Dortmund, och pratade även om Manchester Uniteds bristande stabilitet och andra ämnen.

Sanchos tid i Manchester United var mycket nedslående och han spelade inte bra alls. Folk hade höga förväntningar på honom och allt var klart, men han levde inte upp till det. För honom är det bra att åka tillbaka till Dortmund för när en spelare är i en sådan här situation vill han gå tillbaka till bekanta omgivningar så att han kan återfå sitt självförtroende. En återkomst till Dortmund kan ha varit på gång under lång tid, eftersom det är klart att han inte längre kommer att spela för Ten Hags Manchester United.

Hans erfarenhet i Manchester United skulle göra honom ledsen, besviken och arg. Det beror på hur du ser på livet, hur du förstår livet, kan du använda denna erfarenhet som motivation så att du en dag kan komma tillbaka och bevisa att alla har fel? Eller så säger du: ”Tack så mycket, jag får inte tillräckligt med uppskattning och jag åker till Tyskland för att visa upp mig.” Sancho har två vägar att gå och vi får se vilken han väljer.

Vi kan bara spekulera utifrån om varför hans Manchester United-karriär inte fungerade, vi vet inte hur den verkliga situationen var inuti. Men det är inte bara Sancho, andra stora spelare som har flyttat till Premier League har också haft det svårt.

För Sancho, även när han spelade för Manchester United, visade han sällan den nivå han gjorde i Dortmund. Jag gillade inte bullret runt Sancho efter hans fall-out med Ten Hag, det borde ha hållits hemligt. Ibland när du inte spelar bra och du är på bänken och du blir arg, kan du ta ut det på dina lagkamrater, på dig själv eller på din tränare, och det är en kedjereaktion.

Det är synd eftersom Sancho spelade så många fantastiska matcher i Dortmund och han förtjänar en flytt till en större klubb. Ibland är fotboll så, det går åt fel håll och alla är besvikna, arga och bittra och det bästa man kan göra är att gå skilda vägar.

Vi pratar om samma saker om och om igen, så är fotboll ibland. Du vinner en bra match och sedan förlorar du mot ett lag du måste vinna. United saknar konsekvens och för det mesta är resultaten inte tillräckligt bra och United presterar inte till den nivå de behöver vara.

Matchen mot Nottingham Forest var fruktansvärd och när United kvitterade förväntade jag mig att de skulle använda momentumet för att göra en sen vinnare och ta de tre poängen, men det var tvärtom då Nottingham Forest utnyttjade luckorna bakom United-spelare. Stabilitet och fokus är två viktiga indikatorer, vilket Manchester United inte har.

Januari är en konstig månad för klubben och jag är osäker på om det är bra eller dåligt att ha så få matcher den här månaden. Jag vet inte vad som hände på träningsplanen, men av resultaten att döma var det inte tillräckligt bra och Manchester United behöver göra mer.

Det finns tecken på att något inte står rätt till med Varane, som har spelat de senaste matcherna, men innan dess hände något och när den här spelaren är en man som vunnit allt inom fotbollen kan han mycket väl välja att lämna. Han kanske ville stanna, men klubben verkar inte vilja behålla honom nu och vi kommer aldrig att få veta sanningen. Det här är en normal situation där man bara går skilda vägar. Frågan är vem som kommer att ersätta Varane efter att han lämnat?

Manchester United kommer att värva en anfallare, om inte i januari, så till sommaren. Martial kanske lämnar, Rashford och Hoylen är båda här, och Ganaccio är också väldigt ung, så potentialen är också stor. Unga spelare vill fortsätta att imponera. Manchester United kommer att köpa en anfallare, men vem blir det? Jag har ingen aning. Det är alltid bra med konkurrens, det är sunt. Å andra sidan, om du inte köper rätt spelare kan detta vara ohälsosamt då det kan orsaka problem i omklädningsrummet, så du måste vara försiktig när du köper forwards. Du vill bygga ett bra lag, ett lag där alla stöttar varandra även när spelare inte spelar. United kommer att ta in en anfallare för att skaka om saker och ting och berätta för andra spelare som Rashford, Hoylen och Garnacho att de måste fortsätta att förbättra sig annars kommer andra spelare att ta deras plats.

Med Casemiro tillbaka från skada hoppas vi att han kan återskapa formen från förra säsongen. Om inte kommer hans form och ålder att ifrågasättas. När det gäller Mount är jag intresserad av att se hur han presterar eftersom han har bra egenskaper och han vet hur man gör mål. Mount är en ung spelare med stor potential, som Hoylen och Garnacho, och du måste visa den potentialen på planen.

Ten Hag har ifrågasatts över dessa värvningar, så det ska bli intressant att se hur den här situationen löser sig. Folk säger att några av spelarna som Ten Hag värvade inte fungerade och den nya chefen kommer att titta på det och säga till Ten Hag: ”Du tog in några spelare och de fungerade inte så vi ska hjälpa dig och vi kommer att arbeta tillsammans.” Hitta den bästa lösningen.” Detta kommer att vara det nödvändiga tillvägagångssättet. Som tränare, som en som bygger truppen, bör dina ord höras och du bör vara involverad i övergångar, men om du tittar på Ten Hags tidigare värvningar måste han lära sig sin läxa och försöka igen nästa gång Signera bättre spelare.

Det är en väldigt knepig situation, Birmingham var sexa när Rooney tog över och nu ligger de på 20:e plats. Att tappa från topp 6 till 20:e är en enorm besvikelse och siffrorna talar för sig själva, han vann bara två av 15 matcher och det är svårt att försvara.

Å andra sidan har han ingen tid att bevisa sig själv,Billiga Fotbollströjor i dagens fotboll är det viktigaste resultatet. Du måste få resultat först innan du hinner tänka på framtiden. Du kan inte tänka på framtiden när du upplever ett dåligt rekord. Tyvärr får man inte tid så lätt, om han fick mer tid kanske han skulle vända på saker och ting, men återigen, resultat är det viktigaste i modern fotboll.

Om situationen för andra lag i ligan är annorlunda, även om du förlorar matchen, är du fortfarande rankad i mitten, då kan det bli ett annat slut. Men Birmingham var nära botten av tabellen och de hade stora ambitioner, så de bestämde sig för att sparka Rooney. det är synd. Jag känner med honom för jag vet att han vill bli manager och kanske en dag kommer han att bli Manchester Uniteds manager och jag står fortfarande fast vid det. Hans erfarenhet i Birmingham säger till varje före detta spelare som vill bli tränare att även om du var en stor stjärna så är du inte befriad från döden.

Lämna ett svar