billiga fotbollströjor med tryck Chris Sutton gör en vild Premier League-poängspådom inför Manchester-derbyt

billiga fotbollströjor med tryck Manchester Citys 6-3-seger över Manchester United förra säsongen har helt klart fastnat i sinnet hos den tidigare Premier League-vinnaren Chris Sutton, där den ex-Blackburn Rovers-anfallaren förutspådde ytterligare en ensidig vinst på Etihad Stadium på söndag.

Mästarna sprang ut övertygande i Erik ten Hags första upplevelse av Manchester-derbyt, tack vare hattrick från Phil Foden och Erling Haaland, men tog revansch när Bruno Fernandes och Marcus Rashford guidade United till en comeback-seger med 2-1 över City i den omvända fixturen.

Deras möte på Old Trafford i oktober fick City att sluta vinnare med 3-0 – Haaland och Foden återigen Uniteds främsta plågare – och Pep Guardiolas anklagelser såg ut att vara på väg mot slutet av säsongen.

Haaland är tillbaka i form och skjuter – han gjorde fem mål mot Luton Town i FA-cupen mitt i veckan – och Kevin De Bruyne, trots att han skött sina minuter noggrant, ser ut att vara på sitt absolut bästa sätt efter att ha tillbringat månader vid sidan av en hälsenaskada.

City ses av många som överväldigande favoriter att vinna på söndag – 90 min förutspår att de kommer att vinna med 3-0 – och det är verkligen uppfattningen av Sutton, som i sin veckoförutsägelsekolumn för BBC Sport har tipsat om att de är en enorm kvalitetsklyfta mellan de två.

Sutton räknar med att City kan blåsa bort United om De Bruyne fortsätter att ta sitt A-spel, särskilt som Harry Magure är borta från skadad sida tillsammans med Lisandro Martinez, och slutresultatet kan bli lika pinsamt som 6-1.

Senast den resultatlinjen blev verklighet var långt tillbaka i oktober 2011, när en Roberto Mancini-ledd City skolade United, som då leddes av Sir Alex Ferguson, på sin egen lapp.

Mario Balotelli gjorde matchens första två mål och avslöjade hans berömda ”varför alltid jag?” undertröja i processen, innan Sergio Aguero satte resultatet utom tvivel med en tredje. Darren Fletcher gjorde en fantastisk tröst för United, som tappade Jonny Evans till ett rött kort minuter efter halvtidsintervallet, men Red Devils imploderade i slutet av matchen.

Edin Dzeko gjorde ett skott på vardera sidan av David Silvas slag, med det senare målet tack vare en av de mest tekniskt briljanta passningar som någonsin setts i Premier Leagues historia – Silva dämpade en perfekt viktad volleyboll genom hjärtat av Billiga matchtröjor fotboll Uniteds belägrade försvar.

Lämna ett svar