Billiga Fotbollströjor: Modric räddar Real Madrid, Alonsos Bayer Leverkusen satte rekord och mer

Billiga Fotbollströjor Förra veckan var ännu en där mycket hände på och utanför planen i hela Europa.

På planen fortsatte lag som Bayer Leverkusen, Real Madrid och Inter att briljera, medan en ung Barcelonas superstjärna utanför planen skrev på ett enormt stövelavtal.

Här är de största diskussionspunkterna från hela kontinenten.

Luka Modric är fortfarande världsklass

Han är 38 år gammal, han har spelat 850 matcher under en 20-årig karriär, och trots allt är Luka Modric fortfarande en mittfältare i världsklass.

Vinnaren av Ballon d’Or har använts mer sparsamt än han kanske skulle ha velat under hela kampanjen 2023/24 av Carlo Ancelotti, men när han får minuter gör han verkligen det bästa av dem. Och det var precis vad han gjorde i söndags.

Efter att ha kommit från bänken under den sista kvarten fortsatte Modric att producera ett ögonblick av magi för Los Blancos. Den kroatiske legenden kontrollerar sakkunnigt på kanten av boxen för att göra en yard för sig själv innan han krullar bollen vackert i det nedre hörnet för att förtjäna sitt lag en viktig seger över Sevilla.

Bayer Leverkusen slog anmärkningsvärt rekord

Ännu en vecka, ännu en vinst för Xabi Alonsos Bayer Leverkusen.

Fredagens 2-1-seger över Mainz på BayArena var speciellt speciell för Leverkusen, där klubben slog rekordet för flest raka matcher obesegrade av ett tyskt lag – ett rekord som tidigare hölls av Bayern München.

Snyggt.

Lamine Yamal skyltar med adidas

Utanför planen finns det en del viktiga nyheter som bröt ut de senaste dagarna, där adidas säkrade ett långsiktigt samarbete med den mest spännande unga spelaren i världsfotbollen, Lamine Yamal.
16-åringen (ja, det är löjligt) har skrivit ett långsiktigt avtal med stövelmärket, och följer i sin idol Fotbollströjor med tryck Lionel Messis fotspår genom att göra det.

”Jag är stolt över att gå med i adidas eftersom de alltid har varit varumärket för de bästa,” sa Yamal. ”När jag växte upp, idoliserade jag Leo Messi som har varit med adidas sedan jag först började titta på fotboll. Jag ser fram emot många år framåt med adidas.”

Inter fortsätter finformen

Simone Inzaghis lag har samlat på sig 66 poäng från 25 matcher, gjort 13 mål fler än något annat lag, släppt in fem färre och har för närvarande 10 vinster på studs i alla tävlingar.

De kanske bara är det bästa laget i Europa just nu.

Lämna ett svar