Fotbollströja EM 2024 Ange Postecoglou känner att Harry Kanes övergång till Bayern inte var ”bara för att vinna saker

Bayern Münchens Harry Kane kan få en trofélös säsong på onsdagskvällen, Fotbollströja EM 2024 Tottenhams huvudtränare Ange Postecoglou har försvarat anfallarens flytt till Tyskland.Postecoglou arbetade med Kane under flera veckor förra sommaren innan den engelske lagkaptenen bestämde sig för att lämna sin barndomsklubb för 100 miljoner pund i jakt på en ”ny utmaning”.Medan 30-åringen har haft en utmärkt individuell säsong med 39 mål i alla tävlingar, är Bayerns sista hopp om att vinna en trofé denna säsong Champions League efter att Bayer Leverkusen tog hem Bundesliga-titeln på söndagen.

Arsenal besöker Allianz Arena på onsdag och Champions League-kvartsfinalen är helt oviss efter 2-2 i första omgången, och Postecoglou anser att det vore orättvist om Kanes övergång skulle betraktas som ett misslyckande om Bayern åker ut den här veckan.”Jag tycker inte att det är rättvist”, sa australiensaren.”Jag tänker inte tala för Harry, för Guds skull, men jag tror inte att det är den enda anledningen till att han lämnade. Jag tror att han var ganska tydlig med att han ville ha en annan upplevelse och jag tror inte att det är något fel med det.”Så har det varit under hela min karriär. Han var i en klubb under en väldigt lång tid. Han var vid en punkt där han antingen fattar ett beslut att stanna och bli en enklubbsman, vilket är rättvist nog, eller så kan han uppleva något annat som fotbollsspelare, kanske som person.”Jag vet inte riktigt. Det här är frågor för honom. Men jag får inte uppfattningen att han bara flyttade för att vinna saker.”Jag tror inte att om han hade stannat här, så hade han inte trott att han skulle vinna saker. Jag tror bara att han ville ha en annan upplevelse och det har han fått.

”Jag är säker på att han i slutet av sin karriär, om det var det han ville, Billiga Fotbollströjor kommer att upptäcka att det gör det. Det ger dig en riktigt bred erfarenhet av vad fotboll handlar om, vad livet handlar om.”Jag vet att varje beslut jag har fattat i min karriär är väldigt svårt för andra människor att förstå eftersom de inte lever mitt liv.”De är inte med min familj eller med människorna runt omkring mig för att veta varför du kommer till dessa beslut.”De är väldigt sällan (fattade) kring alltför många förenklade saker. För det mesta finns det en hel rad faktorer som man väger in.”

Lämna ett svar