fotbollströja med eget namn Carlo Ancelotti ger ett rakt svar på Arda Gulers kamp för minuter i Real Madrid

fotbollströja med eget namn Carlo Ancelotti har insisterat på att han inte behöver ge Arda Guler en förklaring till hans brist på minuter i Real Madrid.

Guler anlände till Madrid förra sommaren till rejäl fanfar, men efter att ha slagit tillbaka från en knäoperation har han fått bara 25 minuter i La Liga sedan han återvände i januari.

Det verkade som om 19-åringen skulle komma från bänken under helgens seger över Sevilla, men efter att Luka Modric öppnade målskyttet i den 81:a minuten skickades Guler tillbaka till bänken när Ancelotti valde att anropa Dani. Ceballos istället.

På frågan varför Guler än en gång nekades chansen att imponera, insisterade Ancelotti på att han hade sina skäl och vägrade att utveckla.

”Jag hade en tanke innan Modrics mål och efter målet ändrade jag mig. Det är inte så komplicerat och jag behöver inte förklara det här”, sa han. ”Och om han inte förstår det spelar det ingen roll.”

Ancelottis användning av Guler har visat sig vara något kontroversiell den här säsongen och till och med lockade frustration från tonåringen själv. Mot Almeria i januari sågs Guler kasta sin haklapp till marken i ilska när det stod klart att han inte skulle spela.

Talet om en klyfta mellan de två har dock konsekvent spelat ner, där Ancelotti uppmanade Guler att ha tålamod efter att ha missat den första halvan av billiga fotbollskläder Madrids säsong med en knäskada.

”Att Arda Guler inte spelar är en fråga om konkurrens med andra”, sa Ancelotti innan Sevilla-matchen. ”Jag väljer de elva som spelar och vissa har svårt att komma in eftersom de har tappat mycket tid på grund av skador.

”[Guler] är väldigt ung och måste ha tålamod. Självklart har han nu nivån för att starta matcher.”

Lämna ett svar