Köpa Billiga Fotbollströjor Ruben Neves erkänner att han var ”nära” att ansluta till Arsenal eller Barcelona innan Al Hilal bytte

Köpa Billiga Fotbollströjor Al Hilals mittfältare Ruben Neves har erkänt att han var nära att ansluta till Arsenal eller Barcelona förra sommaren innan han bytte till Saudiarabien.

Neves gick in i det sista året av sitt kontrakt med Wolverhampton Wanderers förra sommaren och erkände öppet sin önskan att spela för ett lag som tävlar om troféer, vilket väckte intresse från några av Europas toppsidor.

Det var Al Hilal som i slutändan vann loppet om Neves signatur, avsked med coola 47 miljoner pund för att få en affär gjord, men mittfältaren har nu erkänt att han var nära att stanna i Europa.

”Jag var nära tre klubbar och det slutade med att det inte hände, vilket gjorde mig ledsen och hjälpte mig att fatta beslutet att gå till Al Hilal”, erkände Neves för O Jogo. ”Jag ville inte nämna namn, men Barcelona var ett av de hetaste och det var ingen lögn. Det var nära att hända, precis som med Arsenal.

”Sedan fanns det en annan klubb utanför England. Det här var händelser som hände och sedan, med denna gyllene möjlighet, hade jag inga tvivel om att acceptera det. Jag var redan härdad av övergångar som inte hände.”

Fortfarande bara 26 år gammal, insisterade Neves på att han är öppen för att återvända till Europa någon gång längre fram i tiden, men tillade att han inte har bråttom att ta tid för sina bedrifter i Mellanöstern.

”Att spela i Saudi får mig inte att känna mig annorlunda jämfört med mina kollegor i Europa”, fortsatte han. ”Min fysiska kapacitet är stor. Jag är på väg att en dag kunna återvända till Europa och spela på högsta nivå.

”Men, för att vara ärlig, jag planerar inte att återvända någon gång snart. Om jag tar den här vägen kan Saudi ha en av de viktigaste ligorna i världen inom två år. Det är ingen hemlighet: kvaliteten på spelarna som kommer är extremt högt. Om varje lag satsar på åtta utlänningar på den nivån blir detta nästan ett PlayStation-mästerskap, där vi kan välja spelare efter behag. Jag tror att jag kommer att vara här om två år och, vem vet, till och med lite längre. ”

Neves har fyra mål och sex assist på sitt namn från 28 matcher för Al Hilal, som är sju poäng före Matchtröjor Fotboll Barn Cristiano Ronaldos Al Nassr i toppen av Saudi Pro League-tabellen.

Lämna ett svar