manchester city tröja med eget namn Högt rankade Man City-talangen skriver på nytt kontrakt fram till 2029

manchester city tröja med eget namn har bekräftat att den unge norska landslagsmannen Oscar Bobb har skrivit på ett nytt kontraktsförlängning som sträcker sig till 2029.

Efter att ha gått med i Cityzens från Valerenga i sitt hemland 2019 har den 20-årige spelaren debuterat och gjort mål både i Premier League och Champions League.

En mångsidig forward har Bobb spelat på centrala positioner och på kanterna under sina framträdanden säsongen 2023/24. Efter att ha gjort sitt första mål för säsongen borta mot Crvena zvezda, säkrade den unge anfallaren Citys 3-2-seger mot Newcastle i januari med det vinnande målet i 91:a minuten.

Han berättade för Citys fotbollskläder barn webbplats: ”Jag är mycket stolt och hedrad över att ha skrivit mitt nya kontrakt med City.

”Det är en otrolig miljö och den bästa möjliga platsen att vara för en ung spelare – jag har redan lärt mig så mycket av Pep, hans tränarstab och mina lagkamrater.

”Att veta att jag kommer att vara här på klubben fram till 2029 betyder allt för mig.

”Nu vill jag bara fokusera på att fortsätta utvecklas och arbeta så hårt jag kan varje dag för att försöka hjälpa klubben att uppnå mer framgång.”

Lämna ett svar