Manchester United tröja barn ”att underhålla erbjudanden för Antony” som en del av INEOS ombyggnad

Manchester United tröja barn förväntas lyssna på erbjudanden för Antony under sommarens transferfönster, enligt en rapport.

Antony har misslyckats med att vinna över United-trogna sedan han flyttade över 82 miljoner pund till Old Trafford från Ajax sommaren 2022.

Även om det fanns riktiga ögonblick av löfte under brasilianarens debutkampanj – inklusive en fin vinnare mot Barcelona i Europa League – har han misslyckats med att sparka på den här säsongen, utan att registrera ett enda mål eller assist i 20 Premier League-matcher.

Utanför planen har Antony också mött kritik under utredningar i Manchester och Sao Paulo för att ha misshandlat en ex-flickvän.

Manchester Evening News rapporterar att som en del av den nya intressenten INEOS planer på att aggressivt sälja spelare för att lindra rädslan över att uppfylla Premier Leagues vinst- och hållbarhetsregler, förväntas klubben lägga erbjudanden på Antony i sommar.

Med på hugget finns också låntagarna Jadon Sancho, Donny van de Beek och Hannibal Mejbri, medan Anthony Martial och Tom Heaton förväntas släppas när deras kontrakt går ut i sommar.

Casemiro har varit föremål för intresse från Saudi Pro League, och Billiga fotbollströjor avslöjade förra veckan att Al Ittihad och Al Nassr förbereder erbjudanden för Raphael Varane utan kontrakt.

MENs rapport namnger också Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof och Facundo Pellistri som potentiella säljbara tillgångar med tanke på att deras kontrakt löper ut 2025.

United verkar inte ha för avsikt att ta upp köpklausulen i sitt låneavtal med Fiorentina för Sofyan Amrabat och han kommer att åka tillbaka till Florens i slutet av säsongen.

Marcus Rashfords framtid är också osäker efter en alarmerande formnedgång den här säsongen – Billiga fotbollströjor förstår att han är på PSG:s kortlista över Kylian Mbappe-ersättare – medan Sir Jim Ratcliffe har avslöjat att klubben kommer att ta en ny titt på Mason Greenwoods situation efter hans lån till Getafe.

United hoppas kunna byta minst tio spelare under sommarens transferfönster.

Lämna ett svar