manchester united tröja barn X reagerar när Man Utd förlorar mot Fulham i 97:e minuten

manchester united tröja barn Jag antar att det måste ha gått lite för bra för Manchester United. The Red Devils gick in i lördagens match mot Fulham efter fyra raka segrar i Premier League, samtidigt som de var obesegrade i ytterligare tre matcher i alla tävlingar för att börja 2024. Men det skulle förändras.

Det största samtalsämnet från Erik ten Hags startelva var inkluderingen av 19-årige Omari Forson för hans första Premier League-start.

Forson fick förtroendet före Antony, som inte ens kunde få en startplats på sin födelsedag.

Det var en nervös start för värdarna på Old Trafford, med Alex Iwobi som slarvade bort två tidiga chanser för Fulham på kontring.

Diogo Dalot kom nära att öppna målskyttet för United, träffade stolpen efter en bedrövlig inledande period från The Red Devils.

Fulham svarade genom att gå upp i andra änden och träffade stolpen själva genom formstarka anfallaren Rodrigo Muniz.

United var långt ifrån inspirerande på någon sida av halvtid..

..och de fick betala priset när Calvin Bassey sköt Fulham i ledningen.

Precis när allt hopp verkade vara förlorat för United, dök Harry Maguire upp med en kvittering i de sista minuterna av ordinarie 90.

Men det var inte det avgörande. Djupt in i nio tillagda minuter begravde Iwobi – som missade matchens första flöde av chanser – den sista för dagen för att säkra poängen för Fulham.

Ten Hag gav äntligen Antony en chans att spela för att söka efter det sista målet, eller troligare som en födelsedagspresent.

Billiga Fotbollsdräkter barn Men strax efter brasilianarens intåg bekräftades Uniteds förlust, vilket stoppade deras nyliga vinstsvit.

Lämna ett svar