Mbappes vikarie avslöjad! Paris är sällan klokt! 22 mål och 11 assist på 45 matcher, värda 100 miljoner euro vid 20 års ålder

Real Madrid fotbollströja barn Som en av de lysande talangerna under de senaste två säsongerna har Simmons producerat fruktansvärda statistik med 45 matcher, 22 mål och 11 assist under sin tid hos PSV Eindhoven förra säsongen. Under denna säsong, efter att ha lånats ut till RB Leipzig, har Simmons blivit ännu mer avgörande för laget där han noterat sex mål och nio assist, vilket bidragit till att placera Leipzig på fjärde plats i Bundesliga. Leipzig är mycket nöjda med den unga superstjärnan och önskar fortsätta låna honom.

Men Paris Saint-Germain (PSG) har andra planer. De vill nu ha tillbaka Simmons direkt till PSG för att bli en central del av truppen, och se honom som en potentiell efterträdare till Mbappé om denne skulle lämna klubben. Det är självklart president Nasser Al-Khelaifi som personligen visat sitt stöd för Simmons genom att direkt neka Leipzigs begäran om ytterligare ett lån. Han har istället bestämt sig för att låta Simmons återvända till PSG och göra honom till nästa spelare som klubben ska lyfta fram när Mbappé eventuellt lämnar.

Det stämmer, rapporterna om att Nasser Al-Khelaifi, presidenten för Paris Saint-Germain (PSG), har ett starkt förtroende för och höga förväntningar på Harvy-Simmons som en potentiell ersättare till Kylian Mbappé är inte nyheter. Sedan tidigare har det funnits diskussioner i fransk media om hur PSG ser på Simmons som en möjlig nästa stor stjärna, särskilt om Mbappé skulle lämna klubben.

Simmons prestationer hittills – både under sin tid i Eindhoven och senast hos RB Leipzig – har visat på en enorm potential och kapacitet att ta på sig en central roll i en toppklubb som PSG. Hans teknik, målskytte och spelgenomströmning har fått både supportrarna och expertkåren ivriga att se vad han kan åstadkomma när han eventuellt tar över mer ansvar i PSG:s trupp. Det är därför med rätta som intresset och förväntningarna på honom som en ”Mbappé-ersättare” är så höga.

Bildet visar en fotbollsspelare som just gjort ett mål och nu firar på planen. Spelaren är klädd i en blå tröja med rött drag, vilket antyder att han representerar någon form av lag eller nation.

Spelaren sitter på knäna och håller armarna upp mot himlen, precis som om han skulle göra en telefongestalt. Detta kan tolkas som en symbol för framgång och jubilation över det nyligen gjorda målet. Han ser ut att vara mycket glad och uppskattar sina fans bakom kulisserna.Planen runt spelaren är täckt av grön mattduk, fotbollströja med eget namn vilket ger en kontrast till spelmannens blåaklädda gestalt. Planen verkar vara välputsad och väldigt ren, vilket tyder på att den har varit underhållen inför matchen.

Lämna ett svar