billiga fotbollskläder barn ”Utmärkt prestation” – Guardiola hyllar dominerande uppvisning när Mahrez hattrick skickar City till FA-cupfinalen

Billiga Fotbollströjor barn Manchester City höll sitt hopp om att fullborda diskanten vid liv när Riyad Mahrez tog ett hattrick för att boka Citizens plats i FA-cupfinalen.Sheffield United gjorde en hyfsad start på FA-cupens semifinal, eftersom de såg ut att frustrera de regerande engelska mästarna, som hade lagt ut ett relativt fullstyrkt lag som inkluderade Erling Haaland och Jack Grealish.

Trots sin dominans kämpade Manchester City för att bryta ner South Yorkshire-sidan, men de fick till slut en guldkantad chans att bryta dödläget strax före paus. Daniel Jebbison fick ner Bernardo Silva i boxen, innan Riyad Mahrez klev upp, skickade Wes Fodderingham åt fel håll och stoppade in bollen i nedre hörnet.

Premier League-laget fortsatte där de slutade efter paus, och i den 61:a minuten fördubblade de sitt övertag och Mahrez dubblade sitt personliga resultat. Algeriern nöp bollen i mitten av parken, innan han promenerade genom hela Sheffield United-försvaret och svalkade hem.

Fem minuter senare beseglade 32-åringen sitt hattrick, Jack Grealish satte en perfekt passning mellan två Sheffield United-försvarare, med Mahrez som slog en härlig förstagångsavslutning förbi Foderingham från 12 yards för att bli den första spelaren till gjort en FA-semifinaldiskant sedan 1958.

City hade chanser att utöka sin ledning när de fortsatte sin dominans och avslutade matchen med 79 procents bollinnehav, och efter matchen var Pep Guardiola nöjd med lagets dominerande uppvisning.

”Det krävdes mycket att vara här, att prova det. Vi led i vissa aktioner med långa bollar. Till slut med kvaliteten från Riyad [Mahrez] och resten av killarna gjorde vi det.

”Utmärkt prestation, vi kan inte glömma för tre dagar sedan att vi var i München,” sa han till ITV.

”Kvaliteten på Riyad har vi sett i många år i det här landet, även med Leicester. [Han är en] stor mentalitetskonkurrent. Stor ambition att göra mål. Att göra mål i slutet av första halvlek var så viktigt.

”Frågan är inte att vara i det här skedet av tävlingen, det är var vi kom ifrån att kämpa i många år och slåss om titlarna. köpa landslagströja fotboll Att vara där varje år betyder att klubbens mentalitet – inte bara spelarna – finns där.

”Det är en ära att vara med i FA-cupfinalen den 3 juni. Vi kommer att vara här. Idag spelade vi riktigt bra, alla var seriösa.”

City kommer att spela mot antingen Manchester United eller Brighton i finalen i juni.

Lämna ett svar