Billiga fotbollströjor online Spelarna som har gjort mål eller assisterat i sitt lags första sex matcher under en PL-säsong

Billiga fotbollströjor online Mohamed Salah fortsätter att producera varorna för Liverpool med skrämmande konsekvens, med den egyptiske landslagsspelaren som har startat Premier League-säsongen i fin form.

Salah har antingen gjort mål eller assisterat i var och en av Liverpools första sex matcher under 2023/2024-kampanjen, och utökat sitt rekord till 12 matcher i rad med en målinblandning som går tillbaka till förra säsongen.

31-åringen är bara den femte spelaren som har öppnat en Premier League-säsong med ett mål eller assist i var och en av deras lags första sex matcher och vi har kommit ihåg att varje spelare har uppnått bedriften.

Barn överallt rusade till frisören för den senaste Becks-inspirerade frisyren, hans kändisstatus var på en raketbana och Premier League-försvaret fruktade leveranser från hans berömda högersko.

Tre gånger på fyra säsonger ledde Manchester Uniteds mittfältare ligan för assist, med Beckhams briljanta leverans ett nyckelvapen för Premier Leagues dominerande sida.

Beckham startade kampanjen 2000/01 i fin form för ett Manchester United-lag på jakt efter en tredje raka titel. Han gjorde fyra mål och gav fyra assist under de första åtta matcherna av Premier League-säsongen, och spelade in ett mål i åtta raka matcher.

Han avslutade kampanjen med ytterligare en Premier League-vinnarmedalj, toppen av ligan för assist och som tvåa för utmärkelsen FIFA World Player of the Year.

Thierry Henry inledde kampanjen 2004/05 med en spektakulär form för Arsenal, och spelade in häpnadsväckande 12 mål under de första sex matcherna av Premier League-säsongen.

Henry hade inspirerat Arsenals historiska Premier League-titelvinst föregående säsong, eftersom Gunners fullbordade hela toppkampanjen utan nederlag. Arsenal såg ut att vara på väg mot en annan titel efter fem raka segrar för att öppna sitt försvar, men avslutade kampanjen som tvåa till Jose Mourinhos Chelsea.

Mohamed Salah är den femte spelaren som noterar ett mål eller assist i var och en av de första sex matcherna i en Premier League-säsong, efter en imponerande öppning av kampanjen i Liverpool.

Salah har producerat mål och assist i en extraordinär takt sedan han skrev på för Liverpool, med i snitt 0,97 målinblandning per match under sina sex säsonger på Anfield.

Egypten har tre mål och fyra assist från sex matcher hittills den här säsongen, Billiga matchtröjor fotboll där 31-åringen har utvecklats till en elitskapare. 2021/22 blev han bara den fjärde spelaren som toppade Premier League för mål och assist under samma säsong.

Lämna ett svar