Billiga Fotbollströjor Värd Tyskland tar emot Skottland i inledningen av EM 2024

Billiga Fotbollströjor Hosts Tyskland möter Skottland i deras EM 2024-premiär i München efter lördagens lottning, med titelförsvararna Italien lottade i samma grupp som Spanien.

De trefaldiga mästarna Tyskland startar den månadslånga turneringen i München den 14 juni, med finalen på Berlins Olympiastadion den 14 juli.

Dragningen ägde rum i Elbphilharmonie i Hamburg, en av de 10 värdstäderna för evenemanget.

Det tyska laget kommer också att möta Ungern, som fortfarande är obesegrade i kvalet, och Schweiz i grupp A.

”Jag är optimistisk att om vi gör något under de närmaste månaderna så kommer vi att ha en bra Euro. Det finns också en speciell typ av press i den första matchen,” sa Tysklands landslagschef Rudy Waugh Leer.

Det italienska laget är i grupp B med Spanien, Kroatien och Albanien och har en mödosam uppgift att försvara sin titel.

Italien slog Spanien på straffar i semifinalen för att vinna EM 2020, men förlorade med 4-0 mot Spanien i finalen 2012. Kroatien tog sig till semifinal i senaste VM.

Frankrike och Nederländerna möttes igen efter att ha placerats i samma grupp i kvalet, och placerades i grupp D med Österrike och vinnaren av grupp A i slutspelet.

Frankrike slog Nederländerna i sin kvalgrupp för att toppa gruppen och kommer att starta sin EM 2024-kampanj mot Österrike i Düsseldorf.

Nederländerna får vänta till slutspelet i mars för att ta reda på vem deras första motståndare blir – Polen, Wales, Finland eller Estland.

EM 2020-tvåan England lottas i grupp C med Danmark, Slovenien och Serbien. England behövde förlängning för att slå Danmark i semifinalen 2020 för att möta Serbien i detta VM.

Fotbollströjor med tryck, Belgien kommer att möta Rumänien, Slovakien och grupp B-slutspelsvinnarna Israel, Bosnien, Ukraina eller Island.

Portugal är i grupp F med Turkiet, Tjeckien och en av slutspelsvinnarna i grupp C Georgien, Grekland, Kazakstan eller Luxemburg, som slutade trea i Portugals kval.

De två bästa lagen från de sex Euro 2024-grupperna och de fyra bästa tredjeplacerade lagen går vidare till åttondelsfinal.

Lämna ett svar