billiga fotbollskläder Liverpool-stjärnan Szoboszlai ”en fröjd att jobba med” för Klopp

billiga fotbollskläder Jurgen Klopp har kallat Dominik Szoboszlai ”en fröjd att arbeta med” efter mittfältarens imponerande start på livet i Liverpool.

Szoboszlai skrev på för Liverpool från RB Leipzig för en avgift på omkring 60 miljoner pund under sommaren och har glänst under de inledande veckorna av Premier League-kampanjen.

Ungraren gjorde sitt andra mål i kampanjen med ett fantastiskt tillfall i 3-1 Carabao Cup-vinsten över Leicester City i mitten av veckan och Klopp har varit nöjd med hur 22-åringen har slagit till på Anfield.

”Pojken är imponerande; väldigt smart. Han är riktigt trevlig också, nära alla”, sa Klopp på sin presskonferens inför matchen inför Spurs.

”Han har karisma; han var så glad över att komma hit, vilket är trevligt att se. Han spelade aldrig den position han spelar nu, men vi lär oss tillsammans. Det är en fröjd att arbeta med honom.”

Klopp tillfrågades om nyheten att Liverpools ägare FSG hade sålt en minoritetsandel i klubben och sa att ankomsten av nya medel var ”goda nyheter” för klubben.

”Jag kan förstå att folk vill spendera pengar. Jag är en del av det också. Vi bör inte glömma att vi bygger en ny läktare som kommer att förbättra atmosfären [på Anfield]. Vi byggde en annan läktare, en träningsplats, köpte tillbaka Melwood [tidigare träningsplats]. Många saker som håller klubben i ett sunt tillstånd under lång, lång tid.

”Om någon hjälper oss är det jättebra. Ju bättre plats vi är på, desto mer kan vi spendera. Vi spelar inte i Champions League, vilket är ett ekonomiskt slag; Chelsea tröja 2024 vi har förbättrat laget ändå. Det är goda nyheter; pengarna kommer att användas väl.”

Lämna ett svar