Manchester United tröja billigt såg Serhu Gilasi spela under Stuttgarts förlust mot Bayern München

Manchester United tröja billigt var ett av lagen som skickade scouter till Allianz Arena i söndags för att se anfallaren Serhu Gilasi när hans Stuttgart-lag slog Bayern München med 3-0 i 90 minuter.

Gilasis uppgång har varit en av berättelserna under säsongen 2023/24 hittills, med hans 16 mål i Europas fem bästa ligor som bara ligger efter Harry Kanes 20.

Representanter från Manchester United anses övervaka Gilassi i Bayern, medan tjänstemän från Fulham, West Ham United och Milan också är närvarande av liknande skäl.

Medan Kane gjorde två mål för att utöka sin ledning i toppen av Bundesliga och European Golden Shoe, var Gilasi främst undertryckt av Bayerns mittbackar Kim Min-jae och Dayot Upamecano, som begränsade hans chanser Performance shot.

Fotbollströjor med tryck har tidigare rapporterat att Gilasis representanter var säkra på en flytt till en Premier League-sida i januarifönstret. Manchester United, tillsammans med Arsenal, Everton, Newcastle, Tottenham Hotspur och Wolves, har alla kopplats ihop över en möjlig affär, medan Bournemouth, Brentford och Crystal Palace också är intresserade av honom den här säsongen. överföring

Uniteds behov av en erfaren anfallare har blottats den här säsongen, med United som hittills bara gjort 18 mål på 17 Premier League-matcher. Sommarvärvningen Rasmus Hoylund gjorde fem mål i Champions Leagues gruppspel men har ännu inte gjort mål hemma.

Gilasi, 27, har gjort 32 mål på 41 matcher sedan han kom till Stuttgart på lån för första gången i början av säsongen 2022/23 och skrev på ett permanent avtal under den senaste sommarens transferfönster.

Gilasi kommer att ingå i Guineas trupp för Africa Cup of Nations, som startar den 13 januari, men deltagande länder kan efterlysa spelare två veckor före det datumet.

Lämna ett svar