Real Madrid tröja med eget namn 5-1 Valencia: Real Madrid-spelare bråkar över betyg

Real Madrid tröja med eget namn slog Valencia med 5-1 på lördagskvällen för att gå in i landslagsuppehållet i november med en poäng före.

Real Madrid minskade gapet på Girona i toppen av tabellen till två poäng med ett fantastiskt resultat och prestation på Santiago Bernabeu.

Ancelottis lag var tillbaka till sitt hänsynslösa bästa trots att han saknade Jude Bellingham, som missade matchen med en axelskada.

Hur spelet utvecklas
Med mer än två minuter kvar av matchen bröt Real Madrid nollan. Toni Kroos långa boll räddades skickligt av Dani Carvajal, som fick mer tid att kontrollera bollen på grund av ett misstag av Jose Gaya, med högerbacken som använde sin svagare vänster. Foten träffade en halvvolley vid målet. Från kanten av straffområdet nära stolpen.

Några minuter senare gjorde Kroos nästan mål själv och träffade ribban med en frispark från 20 meter.

Valencia ställde även till problem i Real Madrids straffområde. Hugo Duro fick utrymme att vända och skjuta från sex yards, vilket tvingade Andriy Lunin att göra en låg räddning.

Duro missade återigen en bra chans att kvittera, spurtade förbi Carvajal för att haka på Sergi Canos genomgående boll, men Lunin steg upp igen för att hålla hemmalaget i front.

I andra änden var Vinicius Júnior två gånger nära att fördubbla Real Madrids ledning, dök in i boxen från kanten innan han såg sitt skott avböjas utanför av Gabriel Paulista. Han sköt i sidnätet från en hörna efter att Valencia hade snoozat.

Valencia fortsätter att ställa frågor till Real Madrid. Pepelus långa passning från en kort hörna hittade Duro igen, men han lyckades återigen inte göra mål och nickade precis utanför den bakre stolpen.

Inom några sekunder efter att denna möjlighet kom fick Real Madrid Valencia att betala och säkrade en andra chans. Rodrygos inlägg var för snabbt för Vinicius att böja sig över, men han blev tillräckligt låg för att kasta bollen i det nedre hörnet.

I början av andra halvlek gjorde Vinicius det tredje målet för hemmalaget. När Gabriel flyttade in på mittfältet räddades hans lösa passning av Rodrigo, som gav bort bollen billigt. Han passade bollen till Vinicius, som skar inifrån från vänster och sköt ett kraftfullt skott hem vid den närmaste stolpen.

Valencia släppte in sitt fjärde raka mål från avspark. Målvakten Georgi Mamardashvili skickade bollen direkt till Rodrygo på kanten av straffområdet, och brasilianaren sköt hem från nära håll.

Carvajal hade otur som inte gjorde en ställning och när han försökte skjuta in bollen i Mamardashvilis närmaste stolpe, fejkade han skickligt ett skott men georgianen satte ut tårna för att hålla honom utanför.

Real Madrid slutade femma i slutskedet. Fran Garcia korsade Rodrygo i den vänstra kanalen, vriden och bort från landsmannen Gabriel innan han sköt förbi Mamardashvili.

Valencia hade en strimma av tröst med bara minuter kvar när Duro äntligen tog sig förbi Nacho Fernandez för att omvandla Hugo Gonzalez inlägg.

Billiga Fotbollströjor Real Madrid spelarbetyg (4-3-1-2)

Målvakt: Andre Lunin – 7/10 – Gjorde några avgörande räddningar i första halvlek för att förhindra Valencia från att ta ledningen och kvittera matchen. Han har visat sig vara en pålitlig tredjemålvakt i frånvaro av Thibaut Courtois och Kepa Arrizabalaga.

RB: Dani Carvajal – 8/10 – Sparkade igång matchen med en fantastisk avslutning. Matchen började med lite problem från Canos men återhämtade sig bra efter att Real Madrid förlorade.

CB: Nacho Fernandez – 5/10 – Duro gav honom verkliga problem och blev slutligen straffad för att han tillät honom en tröst. Återigen gynnas av värdarnas hänsynslöshet i andra änden.

Mittback: David Alaba – 6/10 – Hade också svårt att stå emot Valencias anfall, men var åtminstone en hygglig bidragsgivare längst bak.

LB: Ferland Mendy – 6/10 – Var på kanten av offensiven och var inte en konsekvent försvarare.

DM: Eduardo Camavinga – 8/10 – hade till en början svårt att klara av Valencias snabba vändning, men satte sig gradvis in i matchen och fick fansen på fötter med några briljanta tacklingar vid hans fötter.

CM: Federico Valverde – 7/10 – Full av energi och aggression, även om Real Madrid inte behöver honom för att spela en huvudroll.

CM: Toni Kroos – 7/10 – Jag fick det fortfarande. Han kontrollerade bollen väl och fördelade den utan ansträngning och plockade ut Carvajal med en strålande passning för att öppna mål.

AM: Brahim Diaz – 6/10 – Inte tillräckligt involverad för att tjäna mer speltid med Jude Bellingham borta med skada.

CF: Rodrigo – 9/10 – En fröjd att se. Med sin utmärkta rörelse och snabbhet drog han Valencia från sida till sida, och hans två mål fick också de belöningar de förtjänade.

CF: Vinicius Junior – 9/10 – Sätter sig långsamt in i livet som ett mer centralt alternativ, även om det mesta av hans bästa arbete innebär att börja brett och sedan flytta in i det utrymme han lämnar. Hans första mål var en typisk mittanfall där han gjorde vad som helst för att fånga Rodrigos inlägg.

Lämna ett svar