Barcelona tröja billigt Real Madrids trupp står inför en imponerande massaker

Barcelona tröja billigt Real Madrid får inte alls uppskatta landskampsuppehållen. I onsdags fick den spanska klubben den mycket obehagliga överraskningen att höra om Eduardo Camavingas skada. Medan han tränade med det franska laget fick den 21-årige mittfältaren avbryta sitt pass på grund av en knäskada efter kontakt med Ousmane Dembélé. Efter en andra undersökning bestämde sig Blues-läkarna för att skicka tillbaka mittfältaren till Spanien. Förväntad på torsdag i hans klubb kommer Camavinga att genomgå medicinska undersökningar på Valdebebas för att avgöra hans öde.

Men den här skadan är ett stort slag för Madrid-klubben och Carlo Ancelotti som därför kommer att behöva hantera frånvaron av fransmannen som gjorde en stor insats för sitt lag. Särskilt klubben, den italienske teknikern måste knacka på hjärnan eftersom han måste hantera en mängd ganska imponerande skador. Förutom skadade Eduardo Camavinga, på mittfältet, får Carlo Ancelotti även klara sig utan Aurélien Tchouameni, offer för en mellanfotsfraktur under senaste Clasico och som därför kommer att missa flera veckor till. Som om det inte vore nog så lider Luka Modric också av lätt muskeltrötthet de senaste veckorna och måste hanteras.

Och det är inte allt, förutom Thibaut Courtois och Eder Militãos mycket långa frånvaro (båda på grund av korsbandsbrott) får Real Madrid även klara sig utan Kepa Arrizabalaga, Courtois ersättare, i 3 veckor. På mittfältet minskar alternativen med även Dani Ceballos skada och speciellt superstjärnan Jude Bellinghams skada. Den engelske landslagsmannen, författare till en XXL-start på säsongen med 13 mål och 3 assist på 14 matcher, var frånvarande från de senaste matcherna med axelproblem. Han har lämnat Englandsrallyt de senaste dagarna och tränar separat. Den spanska pressen nämner en återkomst som man hoppas på i slutet av november.

Slutligen, på attacken, finns det också fallet med Arda Güler, offer för ännu ett återfall. Klumpen av turkisk fotboll har inte spelat en enda match i sina nya färger sedan han värvade i somras för drygt 30 miljoner euro. Hans fall har också orsakat inre spänningar. Casa Blanca har beslutat att skilja sig från sin överläkare, Dr Niko Mehic, enligt uppgifter från Marca. Klubben skyller på den kroatiske läkaren för hans hantering av de skadade i flera månader nu och därför för massakern som drabbat Madrid-truppen. Vissa vältränade spelare återfaller regelbundet, Billiga Fotbollströjor som Ferland Mendy eller David Alaba. Och det börjar göra för mycket för ett lag som vill vinna allt varje år och som redan pekas ut för sin brist på djup.

Lämna ett svar