Inter Miami Tröja Erling Haaland-agenten kommenterar Man City-stjärnans framtid bland Real Madrids transferlänkar

Inter Miami Tröja Erling Haaland är ”sitt ödes mästare” bland rapporter som kopplar Manchester City-anfallaren till en övergång till Real Madrid.

Man City förvärvade Haaland från Borussia Dortmund förra året för 51 miljoner pund, och han fortsatte med en rekordstor säsong i England och gjorde 52 mål när laget vann The Treble.”Erling är mästaren över sitt öde. Inte bara nu utan alltid, till 100 procent, säger Rafaela Pimenta, spelarens representant, till Relevo.

”Erling kommer alltid att göra det som är bra för honom och hans klubb, Manchester City. När alla är villiga att göra en förändring kommer det att göras.

”Han är inte den typen av spelare som kommer att säga ”jag går, hejdå, jag vill inte veta någonting”. Det är inte så här. Och det kommer inte att hända eftersom respekt går före allt. Om de ger det till honom, kommer han att ge det också.”

Haalands kontrakt sträcker sig till 2027, vilket sätter Man City i en stark position när det kommer till eventuella övergångsförhandlingar, men Pimenta tror att en affär kan träffas om spelaren väljer att lämna Etihad inom en snar framtid.

”Respekt kommer från båda sidor”, sa hon. ”Jag tvivlar inte på att de kommer att respektera det också. Om något måste hända en dag kommer allt att vara överens om. För det finns respekt för att förstå den andres position. Diskutera och nå en slutsats. Lösningar kommer alltid att finnas.”

Manchester City ska enligt uppgift vara beredda att konkurrera med Liverpool för att värva om Sane, som vann två Premier League-titlar och fyra inhemska cuper under fyra säsonger på Etihad mellan 2016 och 2020.

Sane utsågs till årets unga spelare i PFA när City vann titeln med rekordstora 100 poäng 2017/18 och gjorde 39 mål på 135 matcher för Pep Guardiolas lag.

City såg Riyad Mahrez och Cole Palmer lämna förra sommaren och lämnade Premier League-mästarna brist på naturliga högersidiga forwards. Sanes bekvämlighet på båda flankerna,Billiga Fotbollströjor eller i en central roll, kommer att tilltala medborgarna.

Lämna ett svar