barn fotbollskläder Liverpool och Man United spanar in Sportings mittback

barn fotbollskläder Liverpool och Manchester United spanar in Sporting Lissabons mittback Goncalo Inacio inför transferfönstret i januari.

Inacio är ett överföringsmål för Premier League-klubbarna eftersom alla försöker förstärka sina defensiva alternativ i vinterfönstret. Liverpool var angelägna om att värva en vänstersidig mittback förra sommaren och kopplades till Micky van de Ven innan holländarens flytt från Wolfsburg till Tottenham.

Portugisiska butiken A Bola rapporterar att Liverpool håller ett öga på insatsen av Sportings mittback Inacio, som har glänst sedan han bröt in i Lissabon-laget.

22-åringen ledde Portugals Primeira Liga för passningar in i den sista tredjedelen och framgångsrika uttagningsprocent (85%) förra säsongen, medan han var bland divisionens ledande namn för progressiv bärdistans (2:a), progressiva passningar (2:a) och berör (3:a).

Manchester United sägs också vara sugen på försvararen, som gjorde sin seniordebut för Portugal i mars och har gjort två mål på fyra matcher för landslaget.

Lisandro Martinez skadeproblem och Harry Maguires osäkra framtid i klubben har lett till att Red Devils spanar på vänstersidiga försvarare och Inacio är på klubbens radar.

Inacio skrev på ett nytt långtidskontrakt på Sporting Lissabon i augusti, vilket ökade hans frisättningsklausul till cirka 60 miljoner euro.

”Han spelar alltid på poängpositioner i vårt lag och jag är övertygad om [han kommer att göra mål], likaså för Marcus Rashford”, sa Ten Hag på sin presskonferens före matchen.

”I varje match när vi gör det vi måste göra som ett lag kommer vi alltid i poängpositioner och sedan handlar det om att avsluta. När du analyserar alla matcher hittills har vi sett det.”

Om Höglund inför sin gamla sida sa Ten Hag: ”Du vet att det är en speciell match för honom, han växte upp där i den här klubben och du vet att han kommer att vara väldigt motiverad.”

Anthony Martial har återvänt till fitness och kom in som avbytare under segern i Sheffield United i helgen. Ten Hag sa att han inte har uteslutit möjligheten att Martial och Höglund ska arbeta tillsammans för hans sida.

”Det är möjligt att de kan spela tillsammans. Hittills har vi inte gjort det i matcher, Fotbollströja barn Messi men jag kan se att de kan spela tillsammans eftersom Martial också kan spela från sidan.”

Lämna ett svar