Billiga Fotbollströjor Musiala skulle betrakta Bayern som ett exit för att vinna Champions League

Billiga Fotbollströjor Jamal Musiala skulle överväga att lämna Bayern München om han kände att han inte kunde vinna Champions League eller Ballon d’Or med klubben.

Musiala har framstått som en av Europas främsta talanger sedan han lämnade Chelsea för att skriva på för Bayern München, där 20-åringen har gjort 12 mål och lagt på 10 assist i klubbens Bundesliga-titelvinst förra säsongen.

Mittfältaren är en av de främsta i utmärkelsen Golden Boy 2023 och utsågs till det tyska landslagets Årets spelare 2022.

Sky Germany rapporterar att Musiala för närvarande inte har några planer på att lämna Bundesliga-mästarna, även om hans inställning kan förändras om han känner att hans individuella ambitioner inte kan förverkligas i Bayern.

Musiala siktar på framgångar i Champions League och har även ambitioner att vinna Ballon d’Or, med Real Madrid och Manchester City utnämnda som potentiella destinationer om han skulle besluta sig för att lämna München.

Musialas nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026, men Bayern är angelägna om att binda honom till ett nytt långsiktigt avtal som återspeglar hans ökade betydelse för sidan.

Mittfältarens sista flämtande mål säkrade Bayern München titeln förra säsongen på den sista dagen av Bundesliga-säsongen.

Enligt The Athletic är ett antal Premier League-namn potentiella alternativ för Magpies. Rekryteringschefen Steve Nickson sägs vara angelägen om Fulhams Joao Palhinha och Evertons Amadou Onana, medan Manchester Uniteds mittfältare Scott McTominay regelbundet har kopplats ihop med en flytt till St James’ Inter Miami tröja Park under de senaste transferfönsterna.

Samtidigt hävdar iNews att Newcastle kan gå in i racet om Kalvin Phillips. Den engelske landslagsmannen förväntas lämna Manchester City i januari efter att ha startat bara två Premier League-matcher.

Lämna ett svar