Bayern Munich tröja barn Fulham leder racet för Liverpool och Man United

Bayern Munich tröja barn Andre är ett transfermål för flera Premier League-klubbar och har setts av Liverpool, Manchester United och Arsenal den här säsongen, efter att ha imponerat under Fluminenses lopp mot en första Copa Libertadores-titel någonsin.22-åringen, som vann Bola de Ouro som den bästa spelaren i Campeonato Brasileiro 2022, förväntas lämna Fluminense i januari som europeiska klubbar för den defensiva mittfältaren.

The Standard rapporterar att Fulham står i kön till hans tjänster, eftersom Cottagers ser ut att ta in förstärkningar i vinterfönstret. Bayern München förväntas förnya sitt intresse för Joao Palhinha i januari och Andre är klubbens främsta mål att ersätta den portugisiska landslagsmannen.

Marco Silvas lag är också angelägna om att värva en anfallare och har krediterats med intresse för Jonas Wind från Wolfsburg, som har gjort åtta mål på 10 Bundesliga-matcher den här säsongen. Brentford har också kopplats ihop med den danska landslagsspelaren.

De röda kommer att gå i topp om de kan slå Pep Guardiolas lag på bortaplan i Premier League för första gången sedan 2015, medan Cityzens kommer att sikta på att bygga ett fyra poängs gap mellan de två sidorna med en vinst.Taremis nuvarande avtal löper ut i slutet av säsongen och ett antal klubbar sägs vara intresserade av att värva Iran-landskampen, som har gjort 83 mål på 163 matcher för det portugisiska laget i alla tävlingar.

Etihad har varit en fästning för diskantvinnarna, eftersom de har vunnit 23 hemmamatcher i rad med anor från december 2022. De har inte smakat nederlag inför sina hemmafans på över ett år, när Brentford chockade mästarna med 2-1 .Förra säsongens guldstövelvinnare Erling Haaland toppar mållistan med 13 för säsongen hittills, men nyvärvningen Jeremy Doku har varit lika imponerande. Den belgiske yttern har redan fått fem assist och ingen spelare har genomfört fler dribblingar i ligan än den tidigare Rennes-mannens 31, trots att han bara spelade 62 % av de tillgängliga minuterna.

Da Costa har avslöjat att Porto tackade nej till ett ”löjligt förslag” från AC Milan förra sommaren, men föreslog att hans lag kommer att ha svårt att behålla Taremi med gratis erbjudanden från rivaliserande klubbar. Taremi kommer att vara fri att förhandla med utländska sidor från och med januari och Da Costa sa att forwarden redan har fått löneförslag värda upp till 10 miljoner euro per säsong –Real Madrid tröja billigt en siffra som han säger att Porto kommer att tycka är ”omöjlig att matcha”.

Lämna ett svar