billiga fotbollskläder Jude Bellingham beskriver specifika karriärmål för Real Madrid och England

billiga fotbollskläder Jude Bellingham har avslöjat sina intrikata planer för nästa etapp av sin karriär efter en anmärkningsvärd start på livet i Real Madrid.

Mittfältaren har tagit Spanien med storm efter att ha kommit till Real från Borussia Dortmund under sommarens transferfönster för en initial avgift på €103 miljoner.

På 13 matcher för Real Madrid den här säsongen har Bellingham gjort 13 mål, inklusive flera sena vinnare, och gett tre assist. Nyligen gjorde han två mål i det nationella derbyt för att hjälpa laget att besegra Barcelona med 2-1 på bortaplan.

Bellingham satte sig ner med dem och L’Equipe för att diskutera sina planer på kort till medellång sikt med Real Madrid och Englands landslag efter att ha tagit hem Copa Trophy med Frankrike i måndags kväll.

På frågan om vad han hoppas vinna och uppnå om fem år, svarade Bellingham: ”Jag skulle vilja ha fem Champions Leagues, en Europacup och kanske ett VM.

”Jag är alltid så optimistisk som möjligt. Jag tror inte att det är någon mening med att spela matcher och tro att vi kommer att förlora. Du måste gå in i varje match varje år och tro att du kan vinna. Annars, vad är poängen? Så det är svårt att kvantifiera exakt vilka titlar, hur mycket av detta, hur mycket av det. Jag föredrar bara att fortsätta att göra bra saker och spela spelet på mitt sätt.

”Om fem år, om min familj fortfarande är frisk och lycklig, är det det viktigaste.”

Bellingham fick då frågan om han förväntade sig att vinna Ballon d’Or efter några av de största spelarna i Real Madrids historia.

”Det skulle vara en stor ära. Luka [Modric], [Cristiano] Ronaldo, [Zinedine] Zidane att följa i dessa vinnande spelares fotspår skulle vara otroligt,” tillade han road.

Fotbollströjor barn med eget namn Bellinghams form i början av säsongen 2023/24 gör honom till en av de främsta till nästa års Ballon d’Or, med Real i toppen av La Liga och en av favoriterna att vinna Champions League.

Lämna ett svar