Billiga Fotbollströjor Tottenham prioriterar mittback i januaris transferfönster

Billiga Fotbollströjor Tottenham Hotspur är ute efter att värva en mittback under transferfönstret i januari och är fortfarande intresserade av att värva Bournemouths Lloyd Kelly, har källor bekräftat till Billiga Fotbollströjor.

Tottenham har varit i fin form i Premier League hittills under Anj Postkoglu, som har åtta segrar och två oavgjorda matcher på sina första tio matcher för att toppa tabellen på väg in i november.

Även om deras form den här säsongen har varit imponerande och deras position i tabellen inte på något sätt är falsk, är Tottenhams trupp fortfarande ganska tunn, med ett stort gap mellan deras huvudstartare och deras avbytare.

Spurs kommer enligt uppgift att prioritera att värva en ny mittback när transferfönstret i januari öppnar, med Kelly kvar på sin kortlista.

Tottenham Hotspur misslyckades med att lägga ett bud på 20 miljoner pund på Kelly i slutet av sommarfönstret, och Bournemouth valde att behålla den tidigare Ipswich Town-mannen trots att han gick in i det sista året av hans kontrakt. Rapporter i september antydde att Spurs kunde återkomma med ett erbjudande i januari, men förväntades konkurrera med Liverpool och Newcastle United.

Källor har berättat för Fulham och West Ham United håller nu också ett stenkast på Kellys situation, med utländskt intresse som potentiellt komplicerar situationen.

Serie A-lagen Juventus och Milan är båda intresserade av Kelly, medan Borussia Dortmund också är intresserade. Avgörande är att utländska sidor kommer att kunna förhandla fram ett förkontrakt med Kelly från och med januari, medan engelska sidor inte kommer att kunna komma överens om ett sådant avtal.

Bournemouth vill i slutändan inte förlora Kelly i januari, så han kan bli prissatt från en omedelbar flytt till ett Premier League-lag.

Förutom Kelly fortsätter Tottenham Hotspur att titta på sommarmålen Chelseas Trevor Chalobah och Fulhams Tosin Adarabioyo, medan de nyligen rapporterades vara intresserade av Uruguays internationella Se Interests of Bastian Cáceres.

Fotbollströjor med tryck förstår att Spurs kommer att försöka ta in ytterligare en mittfältare i januari om de skiljer sig från Pierre-Emile Hoiberg – som har kopplats ihop med en flytt till Juventus – -Samtidigt kan de också ta in en ny forward om rätt möjlighet uppstår.

Lämna ett svar