Billiga Fotbollströjor Jesus siktar på framgång i Champions League efter Arsenals slag mot Lens

Billiga Fotbollströjor Gabriel Jesus säger att han vill vinna Champions League med Arsenal efter att nordlondonborna slog Lens med 6-0 för att nå knockoutomgångarna. Arsenal bekräftade sin plats i de sexton senaste som gruppvinnare efter en gnistrande prestation på Emirates, då Gunners blev det första engelska laget att leda en Champions League-match med 5-0 i halvtid.

Jesus ställde in Kai Havertz för att öppna mål, innan han sköt hem en suverän andra för Mikel Artetas lag. Bukayo Saka gjorde det tredje och Gabriel Martinelli slog in ett fjärde mål för Arsenal för att etablera en fyramålsledning inom en halvtimme. Martin Odegaard gjorde femman före halvtidsvilan med en fin volley innan Jorginhos straff i andra halvlek fullbordade det franska laget.

Arsenal hade slagits mot Lens tidigare i gruppen, men startade en glittrande show för att avveckla deras Ligue 1-motståndare. Jesus berömde en ”fantastisk” Arsenal-prestation och pratade om sina ambitioner att vinna Champions League med Gunners.

”Vi var fantastiska. Alla var fokuserade, säger brasilianaren till TNT Sports. ”Vi kontrollerade matchen. De försökte komma i andra halvlek. På slutet spelade alla fantastiskt. Lagets prestation var topp. Vi måste fortsätta.

”När vi spelar hemma vet vi att vårt stöd är fantastiskt. De pressar oss. Vi vill vinna matchen och kvalificera oss. Grattis till hela laget. – Vi släppte inte in något mål. Vi höll nollan och sedan gjorde vi mål de sista minuterna.

”Jag tittar mycket på Champions League hemma. Jag älskar fotboll. Champions League är speciell, som Premier League. Jag har redan vunnit Premier League, jag vill vinna här, men jag vill vinna Champions League också.”

Manchester United är på randen av Champions League-utslagning efter ett pulserande oavgjort resultat mot Galatasaray, ett som såg att gästerna två gånger hade en fördel med två mål innan de tappade poäng. Resultatet kommer efter en kollaps för att förlora i Köpenhamn förra gången och lämnar de röda djävlarna i behov av tjänster på annat håll – tillsammans med en seger över Bayern München i deras sista match – för att gå vidare.

Alejandro Garnacho och Bruno Fernandes sköt United i en tidig ledning i Turkiet, men Hakim Ziyech drog tillbaka ett mål efter ett misstag från Andre Onana. Scott McTominays mål gav gästerna tillbaka kontrollen, men ytterligare ett misstag från Onana fick Ziyech att göra en andra frispark. Kerem Aktukoglus suveräna kvittering utjämnade för Galatasaray och ingendera sidan kunde hitta en vinnare trots ända-till-änd-chanser. Ten Hag var besviken över sin sidas oförmåga att se resultatet, men fick lite skuld för oavgjort.

”Vi vann och sedan förlorar vi det. Vi borde ha tagit tre poäng, det är klart. Vi gjorde detta i andra spel. Jag var nöjd med hur vi spelade men samtidigt måste jag kritisera laget för att försvaret inte är tillräckligt bra. Vi leder med 3-1 och vi har inte råd med misstag då det gör skillnad. ”Varje mål har sin egen historia. Oavsett om det är ett övergångsögonblick och vi inte blockerar mitten eller det andra målet som är en frispark och det tredje målet är vi organiserade men har en överbelastning. Det kan inte hända. Vi måste lära oss av det. ”Jag är mycket nöjd eftersom du ser stilen i det här laget som är proaktivt, Barcelona tröja billigt dynamiskt och modigt. Jag var nöjd med prestationen eftersom vi skapade så många chanser men samtidigt måste vi vinna den här matchen.”

Om vem som är skyldig till att Manchester United slösar bort ledningar, sa han: ”Det är alltid jag. Jag är ansvarig för detta. Vi vet att vi är i ett projekt. Vi gör förbättringar så det är mycket hoppfullt. Vi går i rätt riktning så jag vet att vi kommer att vara framgångsrika på lång sikt men om du vill stanna i Champions League måste du vinna dessa matcher.”

Lämna ett svar