Billiga Fotbollströjor Real Madrid utfärdar uttalande om spekulationer från Kylian Mbappe

Billiga Fotbollströjor Real Madrid har kategoriskt förnekat rapporter om att de har fört samtal med Kylian Mbappe om en flytt till Santiago Bernabeu nästa sommar.

Mbappes kontrakt med PSG går ut i slutet av säsongen 2023/24 och det finns få tecken på att han kommer att skriva på ett nytt avtal på Parc des Princes.

Mbappe förväntas gå med Real Madrid på en fri transfer sommaren 2024 eftersom en flytt från PSG ser allt mer trolig ut.

Real Madrid kommer inte formellt att inleda samtal med Mbappe om en sommarövergång förrän i januari. Rapporter över hela kontinenten denna vecka tyder på att de två parterna har förhandlat fram ett avtal.

Men Real Madrid utfärdade ett klubbuttalande på lördagseftermiddagen som motbevisade sådana spekulationer och skrev: ”Med tanke på den information som nyligen släppts och publicerats av olika medier angående påstådda förhandlingar mellan spelaren Kylian Mbappe och vår klubb. Som svar på spekulationer uppger Real Madrid FC att denna information är helt falsk och att inga sådana förhandlingar har ägt rum med PSG-spelare.”

Mbappe förväntades till en början ansluta till Fotbollskläder för Barn Real Madrid sommaren 2022 eftersom hans kontrakt med PSG skulle löpa ut, bara för att oväntat skriva på ett nytt avtal, till stor ilska för de spanska jättarna och La Liga.

Klubbpresidenten Florentino Perez sa tidigare i år att Mbappe så småningom skulle ansluta till klubben sommaren 2024, medan ett antal Real Madrid-stjärnor har uttryckt sitt intresse för möjligheten att spela tillsammans med den franska forwarden upprymd.

Lämna ett svar