Fotbollströjor med tryck Xavi hävdar att Barcelona borde slå Real Madrid i El Clasico

Fotbollströjor med tryck Xavi Hernandez tror att hans lags 2-1 hemmaförlust mot Real Madrid i El Clasico i lördags inte var värt det.

Blaugrana ligger för närvarande efter sina rivaler i den spanska huvudstaden med fyra poäng efter 11 matcher i La Liga den här säsongen.

Xavis lag tog ledningen efter bara sex minuters spel på Stadio Olimpico i Luiz, tack vare ett mål från Ilkay Gundogan, som kunde slå en sömnig Real Madrid-backlinje gjorde ett nära skott bakifrån.

Barcelona skapade många av de bättre chanserna under hela matchen men lyckades inte utöka sin ledning och deras slöseri straffades av gästerna.

I den 68:e minuten bröt sig Jude Bellingham från Barcelonas bakre försvar och hittade utrymme för att skjuta ett ostoppbart skott förbi Marc-Andre ter Stegen från 25 meters avstånd.

Men Stourbridges sensation var inte över, och två minuter in i andra halvleks stopptid kom han in på scenen för att peta in bollen mellan Ter Stegens ben för att försegla en minnesvärd seger.

I en intervju efter matchen trodde Xavi bestämt att Barcelona var laget som förtjänade att vinna mästerskapet.

”Jag trodde att vi dominerade i 60 minuter. Men vi behövde fem eller sex målchanser och de gjorde två poäng på bara tre. Vi saknade effektivitet”, sa han. ”De fick oss att lida till slut, men för att vara ärlig, om någon såg ut att kunna vinna matchen så var det vi.

”Även oavgjort återspeglar inte vad vi såg på planen eftersom vi spelade för att vinna. Det är svårt men vårt mål är att vinna ligan och det är inte över än.”

Billiga Fotbollströjor Barcelona återvänder till La Liga nästa lördag med en resa till Real Sociedad, medan Real Madrid tar emot grannarna Raya Vallecano dagen efter.