Inter Miami tröja Tottenham förlorade med 1-2 mot West Ham United. Romero gjorde det första målet men lyckades inte rädda Tottenham

Inter Miami tröja, under ledning av Ankh Postkoglu, råkade ut för en djupare kris i ett Londonderby och förlorade med 1-2 mot sina rivaler West Ham United. Matchen markerade återkomsten av Valencia-födde spelaren Cristian Romero från tre matchers avstängning, som bröt dödläget i den 11:e minuten med en nick från en Pedro Polo-passning. Detta mål gav en gång Tottenham en bra start.Men även om Spurs skapade många chanser under matchen och visade utmärkt fotboll, misslyckades de med att utnyttja andra möjligheter på grund av bristande effektivitet. Istället kontrade West Ham i andra halvlek och vann till slut matchen på Tottenhams hemmaplan.

Spurs föll offer för sina egna misstag i matchen och mötte ett realistiskt West Ham-lag med mål från Jarrod Bowen (52′) och James Ward-Prowse (74′) Avgör matchens resultat. Efter det, under hela matchen, valde West Ham att stänga försvaret och behålla denna ledning.

Bowen tog en chans att kvittera efter ett Mohammed Qudus-skott. Ward-Prowse gynnades av Spurs defensiva misstag, särskilt när Destiny Udogie passerade förbi målvakten Guglielmo Vicario för att göra West Hams segermål. Det är värt att nämna att denna seger kom på sexmånadersdagen av West Hams seger i Conference League-finalen.

I den 67:e minuten kom Richarlison in som ersättare för Pierre-Emile Huijbuch och gjorde nästan ett mål när han först kom in, men han misslyckades med att utnyttja möjligheten. Den brasilianske anfallaren har bara gjort ett mål i Premier League den här säsongen och ytterligare ett i Carabao Cup.

I den här matchen presterade Tottenhams offensiv mycket bra. De fortsätter att skapa offensiva möjligheter genom utsökt passning och koordination. Speciellt spelaren Polo, han spelade väldigt bra i matchen och skickade precisa passningar många gånger, vilket skapade ett stort hot mot laget. Romero var inte sämre, han visade sina nickskickligheter i straffområdet och omvandlade framgångsrikt lagets anfall till mål.

För Tottenham var segern i den här matchen inte bara en målseger, utan också en stor seger för dem i defensiven. Under matchen presterade Tottenhams försvar mycket bra, de använde snäva markeringar och precisa stealer för att förneka West Ham Uniteds anfall. Lagets defensiva system fungerade också perfekt, vilket hindrade motståndarna från att hitta ett genombrott.

I den här matchen presterade även Tottenhams målvakt väldigt bra. Genom sina precisa räddningar och snabba reaktioner höll han lagets mål i schack. Hans prestation var inte bara på den defensiva sidan, utan skapade också ett stort hot mot laget på den offensiva sidan. Genom sin enastående prestation tog Tottenham en ledning med 1-0 i första halvlek. För West Ham United var första halvlek av den här matchen väldigt stressig. Deras anfall försvarades hårt av Spurs och det var svårt att hitta ett genombrott. Det var också många problem med deras försvar, och Spurs utnyttjade upprepade gånger kryphål för att skapa hot. Under matchen var West Ham Uniteds spelare inte heller tillräckligt exalterade och presterade inte på sin bästa nivå.

I den här matchen visade Tottenham-fansen också en mycket bra prestation. De hejade på laget och skapade en mycket livlig atmosfär. Deras prestation var inte bara på planen, utan skapade också mycket fart för laget utanför planen. Sammantaget var den första halvleken av denna match en mycket avgörande seger för Tottenham. De tog framgångsrikt ledningen genom utmärkta prestationer och ett perfekt taktiskt system. Fotbollströja med eget namn barn West Ham United behöver göra justeringar i andra halvlek, hitta ett genombrott och stärka sitt försvar. Låt oss se fram emot den andra halvan av detta spel kommer att ge oss mer spänning!