Köpa Billiga Fotbollströjor Stumbling Manchester United förbereder sig för resan till Anfield med bävan

Köpa Billiga Fotbollströjor Peter Schmeichel erkände i veckan att han helst inte tänker på Manchester Uniteds Premier League-match med Liverpool på söndag och många fans kommer att oroa sig för klubbens tredubbla målvakt.

Manchester United förlorade med 0-3 hemma mot Bournemouth och förlorade sedan med 0-1 hemma mot Bayern München Erik ten Hags lag lämnade äntligen den europeiska tävlingen. Field.

En kronisk brist på mål och kreativitet är två grundorsaker till Uniteds nuvarande elände, medan en växande skadelista inklusive försvararna Harry Maguire och Luke Shaw har ökat Ten Hagues huvudvärk.

Inte konstigt att spöket från förra säsongens 7-0 nederlag på Anfield lurar, och inte konstigt att vissa United-fans kan ge sig ut på denna korta resa med djup bävan.

Manchester United förlorade med 0-4 på Anfield förra säsongen och gjorde bara 1 mål på de senaste 7 bortamatcherna. Den senaste bortasegern mot sina stadsrivaler var 2016. De minns fortfarande 0-5-förlusten på hemmaplan för två år sedan. .

Medan United har förlorat hälften av sina 24 matcher i alla tävlingar den här säsongen, har Liverpool tagit sig till toppen av tabellen, även om de ännu inte har övertygat fullt ut.

Derbyn är dock oförutsägbara och United har för vana att svara på kriser med starka prestationer under Ten Hag, även om kaptenen Bruno Fernandes avstängning i söndags ökade deras problem.

”Självklart finns det hopp – det finns alltid hopp!”, sa förre Manchester United-anfallaren Berbatov till bettingsajten Betfair i upptakten till matchen.

”Särskilt när det är ett derby. Manchester United har precis lidit två förluster, men när det är ett derby hoppas man att barnen förstår vad matchen handlar om.”

Ett annat tungt nederlag kommer att sätta mer press på Ten Hag, särskilt med Ineos ägare Jim Ratcliffe som kommer att förvärva en andel på 25 % i klubben, vilket kan leda till en riktningsändring i fotbollsverksamheten.

Trots ett tungt nederlag hemma mot Manchester United förra säsongen var detta en sällsynt ljuspunkt för Liverpool då Jurgen Klopps lag släpade United i tabellställningen.

Den här säsongen har Liverpool återuppstått, vunnit tre ligamatcher i rad, överträffat Manchester City och Arsenal och hoppat till toppen av tabellställningen.

Liverpool skulle vila ett antal spelare inför torsdagens Europa League-match med Saint-Gilloise, men de har också skadebekymmer, med Joel Matip som genomgick en knäoperation och mittfältaren Alexis Mike Allisters introduktion var tveksam.

Tidigare på söndagen möter Liverpool andraplacerade Arsenal hemma mot Brighton och Hove Albion och tredjeplacerade Aston Villa i Brentford. Kan ha blivit utslagna.

Liverpool har 37 poäng på 16 matcher, Arsenal har 36 poäng och Villa har 35 poäng. Champions Manchester City ligger fyra på 33 poäng och tar emot Crystal Palace på lördag.

Villa är äkta mörka hästar i titelloppet, till stor del tack vare häpnadsväckande 15 raka hemmaligasegrar – det bästa loppet i klubbens 149-åriga historia.

Chelsea tröja 2024 kommer att försöka bryta sig ifrån en serie av tre ligaförluster på fyra matcher när de tar emot botten Sheffield United på lördag, medan helgens matcher börjar med att Tottenham Hotspur på femte plats besöker Nottingham på fredag. Skogen börjar.

Lämna ett svar