Manchester United tröja billigt besegrade Röda Stjärnan Belgrad med 3-2 och avslutade gruppspelet med sex perfekta segrar

Manchester United tröja billigt akademiutexaminerade Micah Hamilton gjorde mål på sin seniordebut för att utöka sin obesegrade europeiska match till 20 matcher med en 3-2-seger över Röda Stjärnan Belgrad i Champions Leagues gruppfinal på onsdagen.

Oscar Bobb gjorde också sitt första seniormål och Kalvin Phillips la till en straff för City, som tog perfekta 18 poäng från sex gruppspelsmatcher för första gången.

Hwang In-beom och Alexander Katai gjorde mål sent i andra halvlek för Belgrad, som föll till botten av tabellen med en poäng på Rajko Mitik Stadium.

Den 20-årige Hamilton, som anslöt till Manchester City när han var nio år gammal, gjorde ett mål i den 19:e minuten efter att ha skurit igenom Belgrads försvarare och skjutit in i bortre hörnet från snäv vinkel.

Bobb, också 20, fördubblade ledningen i den 62:a minuten när han dribblade förbi Red Star-försvaret innan han sköt bollen i det nedre hörnet.

I en match som betydde lite för Manchester City Tröja 2024 och ingenting för grupp G-tabellen, gjorde manager Pep Guardiola nio ändringar i sin Premier League-lag som slog Luton Town med 2-1 i söndags. Manchester Citys skyttekung Erling Haaland spelade inte i Luton på grund av en fotskada och reste inte till Belgrad.