Manchester United tröja Herr Gundogan ”redo att lyfta ytterligare två titlar” som Man Citys måldiskant

Manchester United tröja Herr Ilkay Gundogan säger att han är ”redo att lyfta ytterligare två titlar” när Premier League-mästarna Manchester City jagar en diskant.

City fick Premier League-trofén efter klubbens 1-0-seger mot Chelsea i söndags, där Pep Guardiolas lag firade en femte titel på bara sex säsonger.

The Citizens bekräftades som mästare när närmaste utmanare Arsenal förlorade i Nottingham Forest i lördags, efter att ha vunnit 12 ligamatcher i rad för att se över Gunners i titelracet.

City är dock fortfarande i jakten på fler troféer, med FA-cupen och Champions League-finalerna som kommer. Gundogan hyllade klubbens ”speciella” framgångar efter att ha lyft Premier League-trofén som kapten, men insisterade på att han ville ha mer.

”Idag är speciell, den känns mer speciell än tidigare år”, sa Gundogan enligt klubbens officiella hemsida.

”På grund av stämningen på träningsplanen finns vi här för varandra, vi kämpar för varandra i tuffa perioder. Två finaler kvar, vi ser fram emot det. Mina armar är redo att lyfta ytterligare två titlar.”

City tvingades komma bakifrån för att vinna titelracet efter Arsenals starka start och Gundogan tror att en besvikelse oavgjort i Nottingham Forest i februari var vändpunkten under Citys säsong.

”Kanske hände något efter Forest-matchen borta. Vi hade full kontroll och släppte efter den 85:e minuten och tappade två poäng.

”Kanske förändrades något den dagen. Det visar hur konkurrenskraftig ligan är. Premier League är den bästa ligan i världen. Att vinna tre i rad, Portugal tröja med namn det är otroligt.”

Lämna ett svar