matchtröjor fotboll Arsenal har Evan Fergusons transferalternativ eftersom Mikel Arteta kläcker 2024-planen

matchtröjor fotboll Ett fönster stängs och tankarna går genast till nästa sommarövergångar, det är spelsättet, men speciellt i Arsenals värld verkar det som. Arsenal spenderade det mesta de någonsin har investerat i ett fönster 2023 och med återkomsten till Champions League finns det en förväntning om att de kommer att försöka göra detsamma igen nästa år.

Det är högst troligt att varje potentiell affär för Ferguson skulle kräva en förbluffande hög avgift om hans form av tidiga säsong håller i sig under hela kampanjen. Han har ett kontrakt fram till 2028 och Brighton har absolut inget behov eller press att sälja spelaren när de fortsätter sin strävan att etablera sig i toppen av tabellen.

Med det i åtanke skulle Arsenal vara bättre att leta någon annanstans för att ta in en anfallare och kontinenten kan vara platsen att leta efter. Även om namn som Victor Osimhen har samlats runt, skulle det säkert vara att föredra att teckna ett yngre alternativ som kan växa in i rollen i klubben.

I helgen meddelade Benjamin Sesko sig själv för RB Leipzigs supportrar. Han som så många andra spelare före honom gjorde bytet för Red Bull Salzburg till Bundesliga-sidan i jakten på nästa steg.

Arsenal har missat Dominik Szoboszlai, Naby Keita, Barcelona tröja Dayot Upamecano och fler som de tidigare var kopplade till från tysk sida. Men kan Sesko äntligen bli spelaren de landar?

Lämna ett svar