Billiga Fotbollströjor Barn Uppskattar Harry Kanes briljanta start i Bayern München

Billiga Fotbollströjor Barn Harry Kane har slagit igång sedan han blev Bundesligas rekordövergång under sommaren, då den engelske kaptenen skrev på för Bayern München på jakt efter svårfångade silverföremål.

Kane blev Tottenhams rekordmålgörare genom tiderna efter att ha kommit genom akademins led i norra London, där han gjorde 280 mål på 485 matcher i alla tävlingar och vann ett hattrick av Premier League Golden Boots.

Han blev bara den tredje spelaren – efter Alan Shearer och Wayne Rooney – att nå 200+ mål i Premier League och en lysande Bundesliga-start har redan sett Kane slå rekord.

Vi har grävt i statistiken för att uppskatta Kanes fantastiska start i München.

Kane blev Bayern Münchens rekordvärvning under sommaren efter att ha kommit överens om ett avtal om att ansluta sig till de tyska mästarna för en initial avgift på 100 miljoner euro (86,4 miljoner pund). Den siffran slog sönder det tidigare landmärket för både Bayern och Bundesliga, och överskuggade affären på 68 miljoner pund som tog Lucas Hernandez till Allianz Arena från Atletico Madrid 2019. Trycket låg på för Kane att få ett omedelbart genomslag.

Kanes första framträdande för Bayern kom under den tyska Supercup-förlusten mot RB Leipzig, men han markerade sitt första tävlingsframträdande för Bayern på typiskt Kane-sätt.

Ett mål och assist på debuten hjälpte Bayern att slå Werder Bremen med 4-0 i hans första Bundesliga-framträdande, innan Kane markerade sin första ligamatch på Allianz Arena med ett drag när FC Augsburg slogs med 3-1 i München.

Kanes första Champions League-framträdande för Bayern såg honom också hamna på målprotokollet, då Englands kapten gjorde mål på direkten i en 4-3-seger mot Manchester United. Forwarden ställde också upp Leroy Sanes premiär mot Premier League i en annan produktiv prestation.

Ingen spelare i Bundesliga har varit direkt involverad i fler mål än Kane (20) den här säsongen, med 30-åringen direkt involverad i FEM mål under Bayerns dunkande av Vfl Bochum i september.

Kane gjorde sitt första hattrick för de tyska mästarna i en storseger för Bayern, samtidigt som han satte upp mål för Leroy Sane och Mathys Tel. Det var bara andra gången i Kanes karriär som han var involverad i fem mål i en match, efter att ha gjort fyra och skapat ytterligare ett i Tottenhams 6-1-seger mot Leicester i maj 2017.

Bayern Münchens rivalitet med Borussia Dortmund anses vara tysk fotbolls största match och Kane markerade sin Klassiker-debut med en historisk prestation förra helgen.

Kane blev den första spelaren i historien att göra ett hattrick på sin Klassiker-debut, när Bayern slog sina rivaler med 4-0 på Westfalenstadion. Det var Kanes tredje hattrick för Bundesliga-säsongen efter tidigare tredubblingar mot Bochum och Darmstadt 98, där den senare av dem inkluderade ett mål från hans egen planhalva och kom i hans tidigare framträdande.

Han blev bara den tionde spelaren att göra raka hattrick i divisionen och den tredje att göra det för Bayern, efter Mario Gomez och Roy Makaay.

Kane leder loppet för att sluta som Bundesligas främste målskytt och han skulle bli den första engelsmannen att uppnå bedriften. Endast en spelare, Fotbollströjor med tryck Pierre-Emerick Aubameyang, har tidigare vunnit ledande målskyttar i Tyskland och England.

Kane är också framme i kapplöpningen om att vinna den europeiska guldskon, en utmärkelse som har visat sig svårfångad för den engelske forwarden i hans karriär hittills. Endast en engelsman, Kevin Phillips 1999/2000, har någonsin vunnit utmärkelsen.

Lämna ett svar