billiga fotbollströjor med tryck Liverpools Thiago fortfarande borta, klubbens tankar om Diaz

billiga fotbollströjor med tryck Liverpool återigen kommer att vara utan Thiago Alcantara för onsdagens Carabao Cup-match mot Bournemouth, och tillade att Luis Diaz föräldrar dödades i Colombia i lördags. Klubbens tankar är hos honom efter kidnappningen.

Diaz missade söndagens 3-0 hemmaseger över Nottingham Forest, en vinst tillägnad honom, med Diogo Jota som lyfte anfallarens 7 poäng efter att ha gjort det första målet på Jersey.

Medan Diaz mamma räddades fortsatte colombianska myndigheter att söka efter Diaz kidnappade pappa.

”Lucho (Diaz) är en otrolig spelare, det vet vi. Men när du ser honom i byggnaden är han killen som alltid ler, så vi bryr oss verkligen om honom”, sa Lijnders till reportrar på tisdagen. ”Vi försöker stödja honom nu – många saker är utom vår kontroll

”Lucho är en av oss. Det är ett bra drag att ta på sig tröjan för honom – han vet att vi kommer att finnas där för honom”, tillade Lijnders. ”Reaktionen från stadion var också speciell – hela fanskaran låg bakom honom. Vårt motto är ’Du kommer aldrig gå ensam’.”

Thiago, 32, har varit borta sedan april på grund av en höftskada och har ännu inte tränat fullt ut med Liverpools a-lagslag.

”Jag måste säga att vi saknar Thiago, jag saknar honom väldigt mycket,” sa Lijnders. ”Kan du föreställa dig vårt mittfält, våra nya spelare, och sedan ha Thiago Alcantara i mitten av dem? Att träna andra människor, hans erfarenhet, hur han går igenom, hur han rör sig.

”Vi saknar honom verkligen men han behöver tid. Han kommer inte att vara tillgänglig. Han är en otrolig professionell, otrolig person. Vi hoppas få tillbaka honom så snart som möjligt.”

Lijnders sa att mångsidiga Stefan Basetic också missade matchen i fjärde omgången på Vitality Stadium på grund av skada, men han såg fram emot att mittfältaren Curtis Jones skulle återvända från en tre-matchers avstängning.

”Curtis, ja, han tränade igår, Curtis var full av energi”, sa han. ”Jag är verkligen glad att han spelar för laget och att han är tillgänglig.”

Fotbollskläder barn Liverpool har vunnit rekord i nio ligacuper men förlorade mot Manchester City i fjärde omgången förra säsongen.

De slog Leicester City med 3-1 i den tredje omgången förra månaden, medan Bournemouth slog Stoke City med 2-0.

Klopps lag ligger fyra i Premier League med 23 poäng efter 10 matcher, tre poäng bakom ledande Tottenham Hotspur.

Bournemouth ligger på 17:e plats, bara en poäng över nedflyttningsstrecket.

Lämna ett svar