Billiga Fotbollströjor PSG såg Man City-stjärnan som potentiell Messi-ersättare

Billiga Fotbollströjor är angelägna om ett avtal för att värva Bernardo Silva från Manchester City eftersom klubben överväger att ersätta Lionel Messi.

Messi kommer att lämna PSG när hans kontrakt går ut i slutet av säsongen och Silva har dykt upp som ett transfermål för Ligue 1-mästarna när klubben vill byggas upp igen.

Le Parisien, enligt Get Football News France, rapporterar att PSG värdesätter Silvas förmåga att verka i många mittfältsroller eller längre fram och tror att 28-åringens kombination av arbetstakt och kreativitet kan lägga till en annan dimension till sidan nästa säsong.

Silva har uttryckt ett intresse för att lämna Manchester City under de senaste två sommartransferfönstren och Barcelona har kopplats till en flytt, men PSG har de större resurserna för att värva en spelare som värderas i området 80 miljoner euro.

Den portugisiska landslagsmannen kunde återförenas med Kylian Mbappe i den franska huvudstaden efter att de två vann Ligue 1-titeln tillsammans i Monaco 2016/17, medan PSG stoltserar med en stark kontingent av portugisiska spelare med internationella lagkamrater Vitinha, Danilo Pereira, Nuno Mendes och Renato Sanches alla ingår i den nuvarande truppen.

Silva – som har uttryckt intresse för att återvända till Portugal senare i sin karriär – kan vara öppen för en återgång till fransk fotboll efter sex framgångsrika säsonger på Etihad. Liverpool tröja med eget namn Mittfältaren kan vinna sin femte Premier League-titel om City slår Chelsea i helgen.

Lämna ett svar