Fotbollskläder herr med namn Joe Cole säger att nuvarande lag är ”bästa England-lag jag sett i min livstid”

Fotbollskläder herr med namn Joe Cole har kallat det nuvarande England för det bästa han sett under sin livstid efter att Three Lions besegrade Skottland med 3-1 på Hampden Park.

Gareth Southgates lag gjorde en imponerande prestation för att säkra en bekväm vänskapsvinst, med Jude Bellingham i huvudrollen med ett mål och assist.

Phil Foden öppnade målskyttet för England, i en match som firade 150-årsdagen av det första mötet mellan de brittiska rivalerna.

Bellingham gjorde en sekund innan halvtid för att fördubbla Englands ledning och Real Madrids mittfältare satte senare Harry Kane i mål att göra gästens tredje, efter att ett Harry Maguire självmål kort fört Skottland in i matchen.

Cole var enormt imponerad av Englands prestation och den tidigare engelska mittfältaren tror att Southgates lag är redo för turneringsframgång vid EM 2024 nästa sommar.

”De har gått igenom stadierna, semifinal, kvartsfinal, final, förlorat på straffar,” sa Cole till Channel 4.

”De här killarna kommer att gå till turneringen med 40, 50 landskamper. Vi måste (vinna en trofé), och det är inte jag som försöker sätta press på grabbarna. Jag tittar igenom det engelska laget och det tickar i varje ruta.

”Det är det bästa Englands lag jag har sett i min livstid.”

Ibrahimovic har spelat huvudrollen under perioder hos jättar som Juventus, Manchester United, PSG och båda Milan-klubbarna, även om hans flytt med megapengar till Barcelona inte levde upp till förväntningarna.

Ibrahimovic skrev på ett enormt avtal där Samuel Eto’o begav sig till San Siro i utbyte, och sågs som det perfekta tillskottet till ett redan formidabelt lag på Camp Nou.

Svenskens egoistiska och extroverta personlighet krockade dock snart med Pep Guardiola, matchtröjor fotboll då forwarden återvände till Italien efter bara en säsong i Spanien.

Kampanjen inkluderade 21 mål i alla tävlingar och ligatitelframgångar, med mål garanterade varhelst Ibrahimovic har gjort sitt jobb i en oförglömlig och nomadisk karriär.

Lämna ett svar