barcelona kläder barn Inter Miami osäker på potentiell Messis återkomst till Barcelona

barcelona kläder barn Inter Miami-tränaren Gerardo Martino har sagt att han inte ”vet någonting” om rykten om att Lionel Messi skulle kunna återvända till Barcelona på lån.

Messi har kopplats till en sensationell återkomst till Barcelona under lågsäsongen för MLS, som pågår från oktober till februari.

Argentinaren har spelat huvudrollen sedan han skrev på för Inter Miami och gjort 12 mål på 13 matcher för MLS-dräkten för att inspirera till en vändning under klubbens säsong.

Miami gick 12 matcher obesegrade efter Messis ankomst från Paris Saint-German, men en nyligen skadad hälsena har gjort att 35-åringen missar fem matcher och har sammanfallit med en formnedgång.

Nederlag mot FC Cincinnati – en match där Messi återvände som avbytare – i helgen eliminerade Miami från MLS eftersäsongsstriden och klubbens manager, Martino, har nu pratat om att Messi ska återvända till Barcelona på ett korttidslån i vinterfönstret .

”Åker han för skojs skull? Kanske kommer han att besöka Barcelona. Förutom det vet jag inget annat om det, sa Martino

Barcelona förblir obesegrade i La Liga hittills den här säsongen, men ligger trea i tabellen efter söndagens 2-2 oavgjort mot Granada. Mål från Lamine Yamal och Sergi Roberto räddade ett resultat efter att katalanerna hade legat under med 2-0 i halvtid.

”Det är en riktigt bra vinst för oss och vi är verkligen nöjda med karaktären vi har visat för att komma bakifrån och få tre poäng”, reflekterade Palmer över vinsten.

”Vi visste att det var viktigt att få ett bra resultat att gå in i landskampsuppehållet med så ja, det är en stor vinst för oss.

”Burnley är en topplag, de håller bollen väldigt bra och vi visste att det skulle bli en tuff utmaning för oss. De har en bra manager som är väldigt taktisk och vi visste att vi skulle behöva matcha deras intensitet.

”Tack och lov gjorde vi det, särskilt i andra halvlek, Fotbollströjor barn med tryck och sedan tror jag att vår kvalitet sken igenom och vi var hänsynslösa i den sista tredjedelen.”

Lämna ett svar