billiga fotbollströjor med tryck Manchester United och Chelsea slåss om Schalke-stjärnan

billiga fotbollströjor med tryck Manchester United och Chelsea är bland klubbarna som kämpar för att värva Schalke-tonåringen Assan Ouedraogo.

Ouedraogo har flyttats upp till seniorlaget i Schalke efter klubbens nedflyttning till 2. Bundesliga förra säsongen och markerade sin debut med ett mål mot Hamburger S tidigare denna säsong, och blev den yngsta målskytten i den tyska klubbens historia.

17-åringens genombrott har larmat ett antal toppklubbar över hela Europa, där Manchester United, Chelsea och Bayern München alla spårar hans framsteg i Gelsenkirchen.

Ouedraogo imponerade när Tyskland vann UEFA European U17 Championship 2023 under sommaren och omvandlade den avgörande målspark i den sista segern över Frankrike.

Tonåringen – vars far representerade Burkina Faso på internationell nivå – har liknats i stil med Paul Pogba för hans box-to-box-inflytande.

Team Talk rapporterar att erbjudanden skulle behöva börja på över 15 miljoner pund för Ouedraogo, även om Schalke är angelägna om att ta in en så stor avgift som möjligt för att de smartaste talangerna ska dyka upp från klubbens led under flera säsonger.

Den tyska sidan har Ouedraogo bunden till ett kontrakt till 2027, med hans professionella avtal som träder i kraft från hans 18-årsdag i maj 2024.

”Du funderar förmodligen på att göra en ”Invincible”-säsong men vi fick stryk. Att göra det vi gjorde förra året igen skulle vara otroligt och att göra något på internationell nivå med denna grupp av spelare vore otroligt.

”Efter säsongen som jag hade med City var det en otrolig säsong, en av de bästa i min karriär, Billiga Fotbollströjor särskilt under andra halvan av säsongen när jag spelade mycket mer och spelade med självförtroende.

”Vi har kommit nära vid två tillfällen och jag känner att vi bara blir bättre och starkare. Du tittar på spelarna vi har i vårt lag, det finns en hel del som skulle kunna spela för vilken klubb som helst i världen eller vilket internationellt lag som helst i världen. Det skulle vara nästa på listan, förhoppningsvis.”

Lämna ett svar