billiga Cristiano Ronaldo tröjor Manchester United skadenyheter med Luke Shaw tillgängliga

billiga Cristiano Ronaldo tröjor Luke Shaw kommer att ingå i ett Manchester United-lag för första gången sedan de röda djävlarna mötte Tottenham hela vägen tillbaka i augusti. Medan det finns fler nyheter om Marcus Rashford, Andre Onana och Rasmus Höglund, som alla drabbades av bakslag under landslagsuppehållet.

Som tidigare nämnt har Shaw varit borta med ett muskelproblem sedan sin skada mot Tottenham i augusti. Försvararen har varit ett viktigt verktyg i Erik Ten Hags system när han var i Manchester United, där holländaren ofta placerade ut Englands landslagsspelare på både vänsterback och mitthalva. Som en del av den tidiga säsongens skadekris i United har Shaw tränat den här veckan och borde vara med i helgens match mot Everton. När han kommenterade saken på sin presskonferens sa Ten Hag: ”Shaw kommer att vara tillgänglig på söndag, han kommer att vara med i truppen. Länge den här säsongen hade vi ingen vänsterback. Han kommer att hjälpa oss att bli mer stabila.”

Uniteds ytter var inblandad i en kraftig kollision med Trent Alexander-Arnold under Englands sammandrabbning med Malta i fredags, men Gareth Southgate verkade inte alltför orolig och hans kondition anses vara opåverkad. Även om 26-åringen har misslyckats med att nå höjderna under förra säsongen och bara gjort ett mål i alla tävlingar hittills den här kampanjen, kommer Ten Hag att vara angelägen om att ha Rashford i fållan till söndag.

Uniteds nya anfallare drog sig ur Danmarks tjänst under landskampsuppehållet, med ett misstänkt problem med hälsenan. Hojlund har gjort fem mål på fyra Champions League-framträdanden den här säsongen, men har ännu inte öppnat sin ligauppräkning och står för närvarande inför en kapplöpning mot tiden för att komma tillbaka till Everton-matchen. På tal för beIN SPORT i frågan sa Ten Hag: ”Rasmus Höglund, inte så illa. Everton kommer att vara en nära avslutning men vi jobbar på det. Vi är inte säkra på om han kan göra det, men förhoppningsvis kommer han att återvända till truppen nästa vecka.”

Hojlunds danska lagkamrat står inför en längre tid vid sidan av. Efter att ha drabbats av en knäskada under internationell tjänst kommer Eriksen att nämna mitten av december som ett återkomstdatum, vilket ökar Ten Hags elände. På tal om skadan för beIN SPORT sa Ten Hag: ”Christian kommer att ta lite längre tid. Det kommer att ta några veckor innan han kommer tillbaka.”

Båda spelarna nämner slutet av november/början av december som en potentiell returtid, och kommer att ge ett välbehövligt uppsving för Ten Hags trupp. Paret har båda varit borta sedan försäsongen, med den holländska vänsterbacken i individuell träning efter en operation i knäet, efter ett problem som uppstod ända tillbaka i maj. Diallo drabbades av sitt knäproblem under klubbens turné i USA, men är också i individuell träning.

där vänsterbacken drabbades av en axelskada som krävde operation, vilket förväntas hålla skotten utanför till nyår. Den 29-årige försvararen har varit en fast del av laget under de senaste säsongerna, Fotbollströjor Billigt så Klopp hoppas få se Robertson återvända så snart som möjligt. Liverpools spanska duo har båda varit frånvarande under en längre tid, med paret följd av bakslag från tidigare problem. Thiago har inte spelat en enda match sedan april och förväntas inte vara i form förrän till nyår, medan Bajcetic blev åsidosatt med en adduktorskada i mars och har kämpat i sina försök att återgå till konditionen.

Lämna ett svar